Kvalificerat ekonomijobb på Sundfrakt för dig som studerar

Kvalificerat ekonomijobb på Sundfrakt för dig som studerar

Studerar du ekonomi och vill ha ett meriterande extraarbete? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Vår kund Sundfrakt är ett av landets största maskin- och logistikföretag lokaliserade i Västernorrland. Sundfraktgruppen ska leverera kundanpassade, konkurrenskraftiga och långsiktigt hållbara produkter samt maskin- och logistiktjänster. De vill visa vägen och bidra till hållbar utveckling för samhälle och näringsliv, det heltäckande maskin- och logistikföretaget för alla behov. Sundfraktgruppen kan erbjuda allt från enklare uppdrag till mer komplicerade och sammansatta lösningar. Sundfraktkoncernen omsätter i dagsläget ca 1 mrd SEK och har cirka 70 anställda. Moderbolaget Sundfrakt AB ägs av cirka 170 åkerier och entreprenörer som tillsammans förfogar över cirka 350 bilar och maskiner. Tillsammans sysselsätter Sundfraktgruppen mer än 500 personer.

För att stötta upp verksamheten rekryterar StudentConsulting dig som kan jobba extra två dagar i veckan, främst onsdagar och fredagar kontorstider till vår kund Sundfrakt. Viss möjlighet att påverka schemat finns. Möjlighet för rätt person att fortsätta anställningen på heltid några veckor över sommaren. Du kommer att arbeta som konsult via StudentConsulting, och vara uthyrd till kunden som extraresurs.

Arbetsuppgifter:
  • Kund/leverantörs reskontra
  • Kontering
  • Registrera fakturor
  • Stämma av huvudböcker
  • Administration
Detta söker vi:

Studerar på minst 50 % och har minst ett år kvar av dina studier. Du har tidigare erfarenhet av löpande ekonomiarbete, god datavana, trivs med att arbeta med siffror och behärskar svenska i tal -och skrift. För dig är struktur, noggrannhet och vikten av att se din del i som en viktig kugge i verksamheten det du motiveras av.
Detta är ett meriterande och utvecklande jobb för dig som kanske tänker att jobba vidare inom redovisning efter avslutad examen. Du kommer att få chansen att jobba i ett litet redovisningsteam där du får introduktion och stöttning av erfarna kollegor på plats hos Sundfrakt.

Låter detta intressant? Sök tjänsten idag! Vid frågor om tjänsten hör av dig till Ida Holmer 070-376 03 79 eller ida.holmer@studentconsulting.com
Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kommer att tillsättas så snart vi har hittat rätt kandidat.
Mer info
Område Sundsvall
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se