Kundtjänstmedarbetare till Energihem med start omgående

Kundtjänstmedarbetare till Energihem med start omgående

Är du en stjärna när det kommer till kundbemötande? Vi söker nu en kundtjänstmedarbetare som vill jobba med kundbemötande, service och reklamationer med start omgående.

Information om uppdraget:

StudentConsulting söker dig som vill arbeta som kundtjänstmedarbetare på Energihem i Sundsvall.

Energihem är ett expansivt företag på frammarsch. På kort tid har de tagit stora marknadsandelar inom fönsterbyte med deras unika koncept - snabba säkra montage till rätt pris med färdiga lösningar. Tack vare lång erfarenhet från den privata marknaden och fönsterbyten samt Solel förutspås vi med goda recensioner, bli en ledande aktörer i landet.

Arbetsplatsen hos Energihem är familjär, modern och välkomnande. Vår kund erbjuder en väl utformad introduktion till dig som nyanställd och kontinuerlig uppföljning av ditt arbete för att du ska ha de bästa förutsättningarna för att lyckas. Som kundtjänstmedarbetare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter vara att besvara inkommande samtal som kan vara frågor, reklamationer etc. Du förväntas också kunna ringa utgående samtal och följa upp tidigare prospekts.

Tjänsten är på heltid med en inledande provanställning om sex månader och uppdraget startar så snart vi har hittat rätt person för tjänsten. Arbetstiderna är vardagar 8:00-17:00. Detta är en direktrekrytering vilket innebär att vi på StudentConsulting håller i rekryteringsprocessen och därefter blir du direkt anställd hos kund.
Du har en timlön enl. kollektivavtal och en fast inkomst varje månad. Utöver detta finns en rörlig del i form av säljprovision och bonus. Vi tillämpar kollektivavtal från Unionen.

Detta söker vi:

Krav för att vara aktuell för tjänsten är att du kommunicerar obehindrat på svenska samt engelska i såväl tal som skrift samt har några års arbetslivserfarenhet från liknande tjänst.
Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av service och försäljning, är van att ha telefonen som arbetsverktyg och besitter ytterligare språkkunskaper.
Du är resultatorienterad, kommunikativ och bra på att prioritera trots tidvis högt tempo. Vidare så är du som söker serviceinriktad, stresstålig och en lagspelare med hög arbetsmoral.

Låter detta intressant för dig? Tveka då inte utan skicka in din ansökan redan idag! Vi arbetar löpande med urval och intervjuer, tjänsten kan därför komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Observera att denna rekrytering hanteras av StudentConsulting, eventuella frågor hänvisas därför till ansvarig rekryterare Ida Holmer på ida.holmer@studentconsulting.com eller på 070-376 03 79.
Mer info
Område Sundsvall
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 28 feb 2020 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com