Kundansvarig sökes till StudentConsulting i Sundsvall!

Kundansvarig sökes till StudentConsulting i Sundsvall!

Är du en driven, framåt och kundfokuserad person? Har du tidigare erfarenhet av försäljning och service? Brinner du för resultat och att arbeta mot tydligt uppsatta mål? - Då har vi jobbet för dig!

Information om uppdraget:

På StudentConsulting står tiden aldrig still. Den ena dagen är aldrig den andra lik. Förändringar sker i snabb takt och vi växer både som kollegor och organisation varje dag.

Vi som jobbar på StudentConsulting trivs i en nytänkande, snabbt föränderlig och tempofylld arbetsmiljö där vi tillsammans arbetar med stort engagemang för att nå resultat och bygga långsiktiga kundrelationer. StudentConsulting är ett av Sveriges ledande bolag inom bemanning och rekrytering med kontor över hela Norden. Vi är ett ungt bolag där det är högt i tak och kreativiteten flödar.

Vi ska nu förstärka vårt framgångsrika team i Sundsvall och söker en person som kommer arbeta i rollen som Kundansvarig.

I rollen som Kundansvarig arbetar du bland annat med;
  • Daglig kundkontakt och utveckling av befintliga kundsamarbeten o Resultatansvar för dina bemannings- och rekryteringsuppdrag o Nyförsäljning och merförsäljning
  • Personalansvar för dina konsulter
  • Uppföljning av prestationer, avveckling, medarbetarsamtal mm o Administrativa uppgifter rörande både kunder och konsulter
Tjänsten är på heltid med start i september. Vi tillämpar förtroendearbetstid men utgår från kontorstider, mån-fre 8-17. Hos oss har du mycket frihet under ansvar att styra och planera din egen arbetsvardag.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har högskole-/universitetsutbildning inom ex försäljning, personal, marknadsföring, ekonomi eller annan lämplig utbildning. Vi ser att du har några års arbetserfarenhet, antingen utifrån liknande uppgifter som ovan beskrivet, eller inom service, försäljning, marknadsföring eller liknande. Om du har arbetat med personalfrågor eller rekrytering sedan tidigare ses det som meriterande.

Vi ser att du har ett stort intresse för näringslivet, är nätverkande samt att du är lyhörd, handlingskraftig och modig. Du är trygg i ledande roller och har förmågan att inspirera människor omkring dig. För att trivas hos oss och i rollen som Kundansvarig ser vi att du är driven, engagerad och prestigelös. Du bör vara initiativtagande och självständig i dina arbetsuppgifter.

Arbetet är ansvarsfullt och kräver en professionell och positiv hållning, oavsett vilka situationer du möter. Det är viktigt att du är noggrann, strukturerad och kan planera ditt arbete och din arbetsdag efter rätt prioriteringar. Vi söker dig som drivs av att göra affärer och trivs med att ständigt möta nya människor och nya situationer.

Det är ett krav att du som söker har B-körkort då du enkelt ska kunna ta dig runt till olika företag.

Stämmer denna beskrivning in på dig? Sök då tjänsten redan idag. Tjänsten kan nämligen komma att tillsättas redan innan sista ansökningsdag!

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta affärschef Elin Wiberg Lif på: elin.wiberg.lif@studentconsulting.com

Sökord: HR, försäljning, personalansvar, konsultchef, kundansvarig

Sökord: HR, försäljning, personalansvar, konsultchef, kundansvarig
Mer info
Område Sundsvall
Yrkesroll Försäljning, Key Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 27 juni 2021 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com