Jobbcoach till StudentConsulting i Sundsvall

Jobbcoach till StudentConsulting i Sundsvall

Vill du göra skillnad på arbetsmarknaden och stötta människor ut i jobb eller utbildning?
Är du intresserad av arbetsmarknadsfrågor i allmänhet? Då kanske det är dig vi söker!

Information om uppdraget:

StudentConsulting söker nu dig som vill arbeta som jobbcoach och hjälpa människor ut i arbete eller utbildning. Arbetet består främst av att coacha, vägleda och stötta arbetssökande till jobb eller studier, bland annat genom individuella samtal och workshops. Tjänsten präglas av ett tydligt resultatfokus med målsättningen att så snabbt som möjligt få ut deltagaren i jobb eller utbildning.

Din arbetstid kommer att vara förlagd under måndagar till fredagar kontorstid, det finns dock till viss del möjlighet att själv styra sitt arbetsschema. Detta är en visstidsanställning på inledningsvis 6 månader med chans till förlängning. I denna process kommer vi genomföra registerutdrag och ekonomisk bakgrundskontroll.

För att vara aktuell för tjänsten behöver du ha en flexibel och lösningsorienterad inställning till ditt arbete. Hos oss blir du en del av ett team som idag består av 10 engagerade kollegor som jobbar med försäljning, rekrytering och omställning. Är du en social lagspelare som tycker om att ha kul på jobbet kommer du trivas fantastiskt bra hos oss.

Detta söker vi:

Du innehar en utbildning på högskolenivå, varigenom minst 120 poäng erhållits (motsvarande 80 poäng enligt äldre system) inom: arbetsliv, organisation och personalarbete, studie- och yrkesvägledning, företagsekonomi, arbetslivspsykologi, beteendevetenskap, arbetsterapi eller inom ramen för socionomutbildningen. Samt minst två års arbetslivserfarenhet motsvarande heltid inom något av ovanstående nämnda områden.

Alternativt innehar du minst ett års eftergymnasial utbildning på heltid, samt minst tre års arbetslivserfarenhet motsvarande heltid inom något av de områden som nämnts ovan.

Du har en mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska och engelska.

Din förmåga att arbeta strukturerat och självständigt är mycket god.

Vi ser gärna att du som söker har arbetat med coachning och/eller rekrytering och bemanning tidigare, detta är dock inget krav. Vi tror att du som person har ett brinnande intresse för utveckling och kommunicering. Du är noggrann, flexibel, inspirerande och hjälpsam. Du gillar ett högt tempo och trivs med att arbeta självständigt såväl som i team. Du är trygg i dig själv och känner dig bekväm både i att ta kontakt med nya människor och att tala inför en grupp. Du värdesätter olikheter hos människor, har stor förmåga att se varje individ och har stor förståelse för den påverkan som olikheterna kan ge upphov till.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Är du den vi söker? Ansök redan idag!
Mer info
Område Sundsvall
Yrkesroll HR & Personal, Utbildning & Personlig utveckling
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 31 okt 2020 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com