Java-utvecklare till kund i Sundsvall

Java-utvecklare till kund i Sundsvall

Vill du arbeta som Java-utvecklare hos en av Nordens största leverantör av IT-tjänster? StudentConsulting söker nu för kunds räkning både dig som är junior- och senior utvecklare. Här satsas det - Var med på resan!

Information om uppdraget:

Vår kund är en av Nordens ledande leverantörer av It-tjänster och arbetar med att omsätta möjligheterna i den datadrivna världen till värde för människor, företag och samhället i stort. De har idag en framträdande roll i det digitala ekosystemet och använder sin mjukvara och sina tjänster för att skapa verktyg och lösningar som förenklar vardagen för miljontals människor. De hjälper kunder att förnya sin affär genom att fånga möjligheterna med modernisering, digitalisering och innovation och som skapar nya möjligheter baserat på öppenhet, innovationssamarbeten och ekosystem.

Då vi söker både juniora och seniora medarbetare varierar arbetsuppgifterna därefter. Kortfattat kommer du oavsett att arbeta i korsfunktionella team där laget går före jaget. Du kommer att arbeta både inhouse och på plats hos kund där du som junior profil gör mer tid tillsammans med kollegor på kontoret initialt.

I detta samarbete kan det både bli aktuellt med att du blir anställd av StudentConsulting och uthyrd i en 6-månaders period innan du blir övertagen och anställd av vår kund. För dig som är mer senior finns möjligheten att bli direktrekryterad från start. Detta är en dialog vi tillsammans tar med kund under processens gång.

Arbetstider kontorstid, vardagar. Placeringsort Sundsvall. Tillträde enl. överenskommelse.

Detta söker vi:

Som senior utvecklare har du flera års erfarenhet av java och open-source. Vidare besitter du någon spetskompetens inom ett område t.ex. API-management, DevOps eller liknande. Med erfarenhet kommer ansvar och givetvis känner du dig trygg i en coachande roll för mer juniora kollegor.

Som junior utvecklare håller du på att avsluta en universitetsutbildning eller har ett stort intresse för utveckling. Kanske har du sysslat med egna projekt vid sidan av annat arbete eller lärt dig grunderna genom utbildning. Har du tidigare arbetslivserfarenhet som utvecklare är det meriterande men ej ett krav. Som junior utvecklare är det viktigt att du vill. Vill lära dig, vill utvecklas tillsammans med kunder och kollegor.

Som konsult har du mycket kontakt i olika former med kunder och det är inte ovanligt att arbetet sker hos kund tillsammans med deras personal. Därför är det viktigt att du är trygg i den sociala biten och har ett affärsmässigt tänk. För att lyckas krävs att du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Låter detta intressant tycker vi att du ska skicka in en ansökan så vi får ta en vidare dialog. Har du frågor eller funderingar tar du kontakt per mail med ansvarig rekryterare Ida Holmer på ida.holmer@studentconsulting.com
Mer info
Område Sundsvall
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (57 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se