Extrajobb som lokalvårdare

Extrajobb som lokalvårdare

Vi söker nu dig som vill arbeta vid sidan av dina studier eller annat extrajobb. Ta chansen att ingå i vår resurspool och dryga ut studentekonomin!

Information om uppdraget:

Vår kund i Sundsvall behöver hjälp med städning av ett antal lokaler. Lokalerna som skall städas finns i Sundsvalls närområde. Arbetet startar preliminärt i mitten av september och inleds med en heldags grundutbildning. Som lokalvårdare via StudentConsulting blir du anställd av oss och uthyrd till kund. Arbetet är förlagt måndag till fredag och för att vara aktuell för tjänsten bör du som söker ha möjlighet att arbeta cirka 2 dagar per vecka. Arbetstiderna är kl. 07-12 men kan variera.

Detta söker vi:

Du är noggrann och går alltid in med en positiv inställning till det arbete du ska utföra. Vi ser gärna att du har erfarenhet av annat praktiskt arbete. Det är meriterande med körkort och tillgång till bil, det är dock inte ett krav.

Vi söker dig som studerar eller har en deltidsanställning om minst 50%. Är du student bör du ha minst 1 år kvar av dina studier då vi ser långsiktigt på detta uppdrag. Du har god möjlighet att påverka ditt studie- eller arbetsschema. Detta är ett krav och kan vi ej gå vidare med sökanden som inte uppfyller detta.

Låter detta intressant? Tveka då inte att skicka in en ansökan snarast. Vi arbetar löpande med urval och intervjuer och kommer tillsätta tjänsterna så snart vi hittat rätt personer.
Mer info
Område Sundsvall
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Serviceyrken
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (51 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se