Extrajobb som Transportledare

Extrajobb som Transportledare

Är du på jakt efter ett intressant extrajobb där du får dra nytta av såväl din logiska som verbala förmåga? I så fall kan tjänsten som Transportledare på PostNord Termo vara helt rätt för dig!

Information om uppdraget:

arbetet är ett extrajobb i omfattning cirka 40-50% och sträcker sig från början av oktober och under kommande termin. Goda chanser till sommarjobb finns!

Arbetstiderna är förlagda till vardagar och varvas mellan 7-16 och 9-18 varannan vecka. Du kommer vara anställd av StudenConsulting och arbeta som ambulerande konsult på PostNord Termo i Birsta. De första veckorna av anställningen inleds med introduktion och utbildning tillsammans med PostNord.

Som Transportledare är din huvudsakliga uppgift att säkerställa att gods levereras till avtalad plats i rätt tid och på ett kostnadseffektivt sätt. Arbetsuppgifterna infattar bland annat att:
  • Planera lastning av bilar
  • Planera rutter för chaufförerna
  • Följa upp gods som är på villovägar
  • Prissätta, hantera fakturor och annan administration
Detta söker vi:

Du som söker är en problemlösare med hög organisatorisk förmåga. Telefonen är ett viktigt verktyg när det kommer till att spåra tappat gods, så du bör känna dig bekväm med det. Då du inte kan planera din dag till fullo i förväg är det viktigt att du som person är flexibel och stresstålig.

Meriterande är om dina studier är inriktade mot transport och logistik alternativt att du genom erfarenhet är väl van att arbeta med varuflöde och logistik. Tjänsten kräver att du har goda kunskaper inom Officepaketet samt att du behärskar svenska obehindrat i tal och skrift.

Vi arbetar löpande med urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansöknigsdagen.
Mer info
Område Sundsvall
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (54 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se