Extrajobb som IT-administratör på stort företag

Extrajobb som IT-administratör på stort företag

Har du ett stort intresse för IT/teknik och kanske tidigare erfarenhet av arbete med hårdvara/reservdelar? Har du dessutom en administrativ ådra och vill arbeta i en roll som kombinerar teknik med t.ex. fakturahantering? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Tjänsten är på timmar vid behov samt mer omfattande under lov och storhelger samt sommaren. Vi söker dig som är långsiktig och gärna jobbar flera terminer och lov på detta uppdrag under studietiden. Arbetstider är kontorstider, hel -eller del av dag mellan 8:00-17:00 under vardagar, schemaläggning sker enligt överenskommelse. Uppdraget startar när vi har hittat rätt peson för tjänsten. Du kommer arbeta som ambulerande konsult på StudentConsulting och vara stationerad hos vår kund i Sundsvall där du kommer ingå i ett team.

Detta söker vi:

Vi söker dig som idag är studerande gärna en teknisk utbildning och har minst 1 år kvar av din utbildning. För att bli framgångsrik i tjänsten tror vi att du som söker studerar en för tjänsten relevant Högskole-/eller Civilingenjörsutbildning. Eftersom arbetet till stor del innebär arbete med beräkningar ställs höga krav på noggrannhet samt analytisk förmåga.

För att vara aktuell för tjänsten är det viktigt att du uppfyller följande krav:
  • Adminstrativt och strukturellt lagd
  • Har erfarenhet av administrativt arbete, meriterande om det är från en IT-enhet.
  • Har god datorvana och goda kunskaper inom bland annat Office-paketet
  • Behärskar engelska och svenska i tal och skrift då arbetet kommer ske på båda språken.
  • Har ett stort intresse, alternativt utbildningsbakgrund, inom IT
För rätt person innebär tjänsten goda möjligheter att utvecklas, såväl i den aktuella rollen som hos kund i framtiden. Låter detta intressant för dig? Tveka då inte utan skicka in din ansökan redan idag! Vi arbetar löpande med urval och intervjuer.

Observera att denna rekrytering hanteras av StudentConsulting, eventuella frågor hänvisas därför till ida.holmer@studentconsulting.com
Mer info
Område Sundsvall
Yrkesroll Data & IT, Systemadministration
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se