Extrajobb för studenter på Systembolagets varudepå

Extrajobb för studenter på Systembolagets varudepå

Vill du ha ett extrajobb på lager som är lätt att kombinera med dina studier? Är du en bra arbetskamrat som är noggrann och kvalitetsmedveten? Har du truckkort? Då är du perfekt som truckförare på Systembolagets varudepå!

Information om uppdraget:

Systembolagets varudepåer lagerför hela Systembolagets sortiment och levererar varor till butiker, ombud och privatpersoner i stora delar av landet. Ledorden på varudepån är kundnöjdhet och kvalitet, vilket genomsyrar hela verksamheten.

Arbetsuppgifterna för en truckförare är främst orderplock till butik eller kund via systembolagsombud eller hemleverans. Andra uppgifter som förekommer är exempelvis kontroll av utgående kundorder, packning, paketsortering, påfyllning av varor samt lagerrelaterade sysslor. Arbetet är på många sätt självständigt men trots det är samarbete med kollegorna mycket viktigt. På varudepån förväntas alla medarbetare aktivt bidra till att hålla hög kvalitet i arbetet och skapa en god stämning på arbetsplatsen.

Arbetstiderna för detta uppdrag är i huvudsak kl.07.00-16.00 på vardagar, måndag-torsdag. Det kan dock förekomma andra arbetstider vid exempelvis arbetstoppar och semester. Introduktioner för tjänsten sker löpande. Detta är ett bemanningsuppdrag där du är anställd av oss på StudentConsulting och bokas in på jobb efter Systembolagets personalbehov. Det innebär att man som konsult på detta uppdrag i regel blir tilldelad arbetspass veckan innan. Det kan även förekomma bokningar med kortare varsel vid exempelvis sjukdom eller arbetstoppar. Vi arbetar därför med ett bokningssystem där man själv kan anger vilka dagar man vill arbeta.

Detta söker vi:

Vi önskar att du har minst 1 år kvar av dina studier då vi ser långsiktigt på detta uppdrag. Vi önskar att du ska kunna arbeta mycket under sommaren och perioder innan högtider då det är ökad efterfrågan hos vår kund.

Vi söker främst dig som är universitetsstudent och vill jobba 1-2 dagar i veckan. Men du som har ett extrajobb om minst 50% och vill kombinera nuvarande arbete med att arbeta extra för oss är också intressant. Truckkort är mycket meriterande. För dig som är långsiktig student och intresserad av att arbeta sommaren 2019 finns möjlighet till Truckutbildning. För att vara aktuell för det vill vi att du kan arbeta V.25-32.

Det krävs att du:
  • Är Studerande eller har annan sysselsättning på minst 50%
  • Är minst 20 år
  • Meriterande med truckkort med behörigheter A1-A4 B1-B4
  • Kan kommunicera tydligt på svenska i tal och skrift
  • Är ostraffad
Det är meriterande om du har:
- Erfarenhet av lager eller industriarbete

Låter detta som en tjänst för dig? Urval sker löpande, så tveka inte att sök tjänsten redan idag!

Om arbetsgivaren:

Systembolaget finns till för att alkoholskadorna blir mindre om alkohol säljs utan vinstintresse. I vårt uppdrag från staten ingår att informera om alkoholens risker, ge bra service och sälja med ansvar. Systembolaget säljer med ansvar och utan vinstintresse. Det innebär bland annat att vi inte ska sälja så mycket som möjligt och inte har målet att maximera vinsten. Därför har vi inte erbjudanden som "ta tre, betala för två" eller extrapriser, och därför uppmuntrar vi aldrig kunder att köpa mer än de har tänkt sig. I vårt samhällsuppdrag ingår att informera om alkoholens risker. Det gör vi på olika sätt för att nå så många som möjligt - vi gör det i eget namn, i samarbete med andra och genom vårt dotterbolag IQ som arbetar för en smartare syn på alkohol. Som enda företag som säljer starköl, vin och sprit ska vi erbjuda god service över hela landet. Vår service baserar sig på vår breda kunskap om det mesta som har med alkohol att göra.
Mer info
Område Sundsvall
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Deltid, Extrajobb, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com