Elprojektör till Sweco

Elprojektör till Sweco

Vill du arbeta inom en bransch som utformar framtidens samhällen och städer? Vi söker nu en driven elprojektör till Sweco.

Information om uppdraget:

Sweco Rail erbjuder projekteringstjänster för alla typer av järnvägsprojektering. Uppdragen omfattar allt ifrån mindre ombyggnadsprojekt till stora komplexa nybyggnader samt infrastrukturprojekt i Sverige och närliggande länder. Sweco vinner många spännande uppdrag och söker fler medarbetare till kontoret i Sundsvall. Du kommer arbeta som elprojektör och vi ser gärna att du har mer än 3-5 års erfarenhet och/eller erfarenheter från entreprenad eller elbranschen.

I mellersta regionen samt Sverige finns ett utökat och stort behov av medarbetare för järnvägsprojektering. Spårtransporter är ett prioriterat område och behovet av kompetenta medarbetare är stort. Här finns möjligheterna för dig som vill skapa, förändra och uppleva.

Hos Sweco får du arbeta med drivna medarbetare som är de mest efterfrågade konsulterna i branschen. Du erbjuds en arbetsplats som tar ansvar och har engagemang för att göra en större nytta. Här får du vara en del av resan i att bygga framtidens samhälle.

I din roll som elprojektör hos Sweco kommer du arbeta med flertalet olika projekt mot både kunder i Sverige och närliggande länder. Projekten varierar både i storlek och karaktär. Du kommer arbeta i egna uppdrag eller ingå i uppdragsgrupper, vilket ställer stora krav på nära samarbete och kommunikation med såväl kollegor som kunder. Projekteringsarbetet omfattar i huvudsak framtagning av system-, bygg- och förvaltningshandlingar samt förfrågningsunderlag och utredningsmaterial i tidiga skeden.

Tjänsten kan innebära resor, B-körkort är ett krav. Du är stationerad vid Swecos kontor i centrala Sundsvall. Tillträde kring årsskiftet enligt överenskommelse.

Detta söker vi:

Du är en prestigelös och nyfiken person som ser möjligheter och lösningar där andra ser svårigheter. Det är viktigt att du kan arbeta strukturerat och har förmåga att prioritera dina arbetsuppgifter. En välutvecklad kommunikativ förmåga är en självklarhet och du trivs i samarbetet med andra. Du ser det som en naturlig del av arbetet att dela med dig av din erfarenhet samt ta lärdom av dina kollegors kompetens. Vidare har du lätt för att etablera goda kundkontakter och är affärsinriktad.

Vi söker dig som är utbildad inom elområdet och har kanske högskole- eller universitetsexamen inom elteknik eller liknande arbetslivserfarenhet. Du har gärna 3-5 års arbetslivserfarenhet från konsultbranschen alternativt elbranschen. Det är meriterande om du arbetat med byggnation som entreprenör alternativt som elektriker/elinstallation samt har CAD/datorvana. Du bör ha några års relevant arbetslivserfarenhet, tidigare erfarenhet inom järnvägsbranschen är särskilt meriterande.

Du blir anställd av en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare och får möjlighet att skapa ett hållbart samhälle genom att arbeta i en organisation som tar ansvar och skapar verklighet av visioner. På Sweco får du vara en del av en omväxlande och dynamisk arbetsmiljö med stora möjligheter till teknisk och personlig utveckling. Du uppmuntras att ta egna initiativ och styra ditt arbete samtidigt som du får stort eget ansvar för dina uppdrag, kunder och affärer.

Välkommen med din ansökan! Urval för intervju sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Mer info
Område Sundsvall
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 15 nov 2019 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com