El/Tele konsult till TEKAB

El/Tele konsult till TEKAB

På uppdrag av vår kund TEKAB rekryterar vi dig som vill ta nästa steg i karriären och arbeta som el/tele konsult.

Information om uppdraget:

Tekab har lång erfarenhet inom elkonstruktion, elinstallation, styr -och reglersystem, samt kalkyler. De hjälper kunder med att ta fram kreativa, uppfinningsrika, kostnadseffektiva och miljöriktiga lösningar. För att göra detta använder de sig av den senaste tekniken och håller sig väl uppdaterade med de senaste förbättringarna på marknaden. Projektering sker i huvudsak med hjälp av AutoCAD Mep med elapplikation MagiCAD.

Företaget expanderar och vill rekrytera ytterligare en teknikkonsult och söker dig som vill bli en del av teamet bakom TEKAB. I tjänsten är du stationerad i nyrenoverade lokaler i centrala Sundsvall, med tillgång till egen parkering. Arbetstider kontorstider, vardagar.

Detta söker vi:

För att vara aktuell i denna tjänst har du antigen en akademisk bakgrund inom el/tele, elkraft eller liknade alternativt erfarenhet från anställning som ledandemontör, elektriker eller elkonstruktör. En stor fördel är om du har erfarenhet från fastighetsrelaterade installationer och tekniska lösningar.

Som anställd hos TEKAB ser man gärna att du har kundkontakt, driver egna projekt och att alla bidrar till företagets framgång.
Dina arbetsuppgifter kommer främst att vara projektering av ritningar, beräkningar och upprättande av tekniska beskrivningar. Du har god datorvana och har du jobbat i CAD är det meriterande.

Som anställd av TEKAB erbjuds du en plats i ett litet team där alla medarbetare ses som en viktig tillgång. Beslutsvägarna är korta och möjligheterna att vara med och påverka arbetet och utförandet stort. Goda förmåner, högt i tak och en spännande framtid erbjuds.
Detta är en direktrekrytering till TEKAB och StudentConsulting hjälper till med att hitta rätt kandidat. Urval och intervjuer görs löpande, varpå denna tjänst kan komma tillsättas innan sista ansökningsdag.
Mer info
Område Sundsvall
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 23 jan 2020 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com