Butiksmedarbetare till Bistro och Deli på Maxi ICA Stormarknad

Butiksmedarbetare till Bistro och Deli på Maxi ICA Stormarknad

Vi söker nu personal till avdelningarna deli samt bistro på Maxi ICA Stormarknad i Sundsvall. Har du ett kundbemötande av världsklass, trivs i ett högt arbetstempo och vill arbeta på Sundsvalls största matvarubutik? Då kan du vara rätt person!

Information om uppdraget:

Arbetsplatsen hos ICA Maxi är familjär, modern och välkomnande. Vår kund erbjuder en väl utformad introduktion till dig som nyanställd och kontinuerlig uppföljning av ditt arbete för att du ska ha de bästa förutsättningarna för att lyckas.

Som butiksmedarbetare inom deli samt bistro på ICA Maxi kommer du arbeta för att kunden ska mötas av välfyllda, välplanerade och fräscha avdelningar alla dagar i veckan. Dina arbetsuppgifter kommer att variera och innehålla alla arbetsuppgifter som förekommer i butik samt manuell betjäning och enklare tillredning samt förberedelse av mat.
Tjänsten är på timmar med fast schema och vid behov. Arbetstiderna kommer att variera på både dagar, kvällar och helger mellan 06:00-23:00. Tjänsten kommer att tillsättas så snart vi hittar rätt person och start är omgående.

Låter detta intressant för dig? Tveka då inte utan skicka in din ansökan redan idag! Vi arbetar löpande med urval och intervjuer, tjänsten kan därför komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Observera att detta är ett rekryteringsuppdrag där StudentConsulting hanterar processen, eventuella frågor hänvisas därför till ansvarig rekryterare Ida Holmer på ida.holmer@studentconsulting.com eller på 070-376 03 79.

Vi jobbar med digital presentation mot kund som en del i rekryteringsprocessen , det är därför viktigt att du i samband med din ansökan laddar upp ett Video-Cv på din profil där du besvarar följande frågor:
  • Berätta om dig själv och vad du gör idag?
  • Vilka egenskaper är viktiga när man ska jobba i butik och varför söker du hit?
  • Varför ska vi välja att anställa just dig?
Endast ansvarig rekryterare samt beslutsfattare hos kund kommer att kunna se samt ta del av ditt Video-Cv och andra ansökningshandlingar.
I slutfasen av denna rekrytering genomförs utdrag ur belastningsregister.

Detta söker vi:

Vi söker dig som är driven och positiv och som brinner för kundbemötande samt har ett stort intresse för mat, service och försäljning. Tillsammans med dina medarbetare skapar du en levande avdelning som ständigt överträffar kundens förväntningar.
Som person är du kreativ och kommer gärna med förslag och idéer och har lätt för att arbeta i team. Du har ett öga för detaljer och engagemanget för att skapa en välkomnande, säljande och inspirerande avdelning. Vidare drivs du av utmaningar, ser möjligheter och har viljan att hela tiden utveckla och effektivisera såväl verksamheten som dig själv. Du är en social person som pratar samt skriver på svenska samt engelska obehindrat.

Vi vill gärna att du som söker har erfarenhet och kompetens inom detaljhandelsförsäljning. Meriterande är om du har erfarenhet från arbete inom restaurang, deli och/eller som kallskänka samt är van vid enklare matförberedelser.

Om arbetsgivaren:

Maxi ICA Stormarknad Birsta är idag Sundsvalls största matbutik och har cirka 150 medarbetare som skall sätta dig som kund i fokus och serva dig på alla våra avdelningar i butiken. Vår strävan är att kunna erbjuda alla våra kunder en fräsch, välfylld och välsorterad butik med andra ord allt du behöver under ett tak som kund. Vår ambition är också att anpassa oss till samhället omkring oss, ett exempel på detta är att vi nu talar så mycket som 17 språk bland våra medarbetare idag.
Mer info
Område Sundsvall
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se