Beredare till Eltel - Distrikt Nord

Beredare till Eltel - Distrikt Nord

StudentConsulting söker dig som vill vara med och utveckla framtidens Eltel. Du kommer att erbjudas stora möjligheter att utvecklas både inom företaget och personligen!

Information om uppdraget:

Som beredare på Eltel ansvarar du för planering, kalkylering och förberedning av elnätsbyggnationer. Vi söker dig som vill arbeta inom en organisation där du får vara med och utvecklas och påverka. Vi söker dig som vill växa affärsmässigt och känner dig trygg i att ha daglig kontakt med kunder och leverantörer.

Du kommer att arbeta med planering och förberedelse av större byggnationer. Du har också administratriva uppgifter och ansvarar för dokumentation kring byggnationer. Du sammanställer byggunderlag och har kontakt med markägare och myndigheter. Du har ett nära samarbete med projektledare, montörer och projektadministratörer. Du rapporterar direkt till chefen för teamet på elsidan som är stationerad i Sundsvall.

Placeringsort är i första hand Sundsvall men för rätt sökande med erfarenhet finns möjlighet till placering på annan ort i mellannorrland. Detta är ett rekryteringsuppdrag där processen hanteras av StudentConsulting men du blir direktanställd av Eltel.

Tillträde enl. överenskommelse.

Detta söker vi:

Hos Eltel är det högt tempo och det är viktigt att du är intresserad av det affärsmässiga och vill leda projekt och utvecklas långsiktigt. I denna roll har du kontakt med många kollegor på olika positioner inom Eltel varför vi ser det som viktigt att du är en god kommunikatör. Du behärskar svenska och engelska flytande i tal och skrift och är givetvis van att arbeta med dator som arbetsredskap.

För att vara aktuell för uppdraget ser vi att du har minst 3 års tidigare erfarenhet som beredare alternativt dig som har god tidigare erfarenhet av liknande arbete inom el. Du har fullständiga gymnasiebetyg från el-utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Du har erfarenhet av arbete med lokalnät 0,4-20kV jordkabel och luftledning. Du har kunskap om EBR konstruktioner och uppbyggnad. B-körkort är ett krav.

Känns detta intressant eller vill du veta mer? Skicka in en ansökan så tar vi kontakt så vi kan prata vidare. Bra förmåner och stora möjligheter inom företaget erbjuds rätt person!
Mer info
Område Sundsvall
Yrkesroll Organisation & ledning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se