Ahlsell söker Butikssäljare med svetskunskap

Ahlsell söker Butikssäljare med svetskunskap

StudentConsulting rekryterar en ny butikssäljare med bakgrund inom Svets.

Information om uppdraget:

Ahlsell är den ledande distributören i Norden av installationsprodukter, verktyg och förnödenheter för installatörer, byggbolag, fastighetsskötare, industri- och kraftbolag samt offentlig sektor. Det unika kunderbjudandet omfattar över en miljon enskilda produkter och lösningar. Koncernen omsätter cirka 30 miljarder SEK och är noterat på Nasdaq Stockholm. De tre huvudmarknaderna Sverige, Norge och Finland står för cirka 97% av intäkterna. Med drygt 5 000 medarbetare, över 200 butiker och tre centrallager förverkligar vi varje dag vårt kundlöfte: Ahlsell gör det enklare att vara proffs!

Vi söker dig som vill vara med och ta Ahlsell till nästa nivå. För att klara det behöver vi medarbetare som vill vara med och bidra med sina kunskaper och med sitt engagemang. Ahlsell handlar om människor, människor som trivs i sin roll och vill göra det där lilla extra. Vi tror att det är den inställningen som får kunden att komma tillbaka till oss gång efter gång. Och just det, visste du att vi också har Sveriges största säljkår, Sveriges mest besökta webshop och en logistik i världsklass?

Detta är ett rekrytering där StudentConsulting ansvarar för hela processen fram till anställning. Du kommer att anställas direkt av Ahlsell med tillträde enligt överenskommelse. Frågor kring tjänsten besvaras av StudentConsulting, maila till jenny.nassen@studentconsulting.com

Arbetstider är vardagar 07-16 och placerings ort är Sundsvall. Vi kommer att gå igenom ansökningar löpande och tillsättning sker när vi hittat rätt kandidat.

Detta söker vi:

Vi söker dig som vill vara med och ge våra kunder i Sundsvall bästa tänkbara service och stödja dem med kvalificerad rådgivning i butiken. Du kommer att ingå i ett professionellt säljteam och erbjuds ett spännande och omväxlande jobb i en positiv miljö. Du kommer att arbeta med alla de uppgifter som förekommer i en butik och det förväntas att du tar eget ansvar och initiativ och vill vara med på vår resa att utveckla butiken mot nya framgångar. Du kommer att ha ett nära samarbete med våra säljare inom segmentet industri. Butiken är till för professionella kunder - byggföretag/entreprenörer, installatörer, industrier och kommuner. Välkommen med Din ansökan!
Mer info
Område Sundsvall
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se