Välkommen till nya Blocket Jobb   Det här är nytt
Stenstans Värme & Sanitet AB har lång erfarenhet av drift och underhåll inom fastighetstekniska installationer. Tillsammans med vårt moderbolag Energi & Driftteknik i Sundsvall AB samt vårt systerföretag Radon
Konsult Norrland erbjuder vi våra kunder helhetslösningar inom bland annat ventilation, VVS, el, radon och tvättstugor. Våra kunder är allt från privatpersoner till fastighetsägare och nyttjare inom industri, offentlig och kommersiell verksamhet.
Inledning

Har du erfarenhet inom servicearbete med inriktning installation, reparation och underhåll av VVS? Ser du framemot möjligheten att tillhöra en organisation på stark fram marsch där du själv blir delaktig i utvecklingen på arbetsplatsen.

Arbetsuppgifter

I rollen som VVS tekniker kommer du till största del arbeta självständigt ute på fältet.

Arbetsuppgifterna består av serviceåtaganden, installationer samt entreprenadarbete inom VVs. Arbetet innefattar såväl planerade som mer akuta jobb och är variationsrikt med många sociala kontaktytor. För att kunna göra ett bra jobb får du löpande utbildning inom våra olika arbetsområden.

Vi söker dig som gillar omväxlande
arbetsuppgifter, har ett utåtriktat sätt samt tycker om och har lätt för att träffa nya människor. Som VVs tekniker hos oss är du vårt ansikte utåt, därför ser vi att en av dina främsta egenskaper är serviceanda. Har du en lättsam inställning till uppgiften och ser möjligheter i stället för problem, kan vi erbjuda dig ett av branschens mest intressanta och kvalificerade arbeten.
B-körkort är ett krav.

Omfattning: Heltid, provanställning kan komma att tillämpas

Start: omgående eller enligt överenskommelse

Ort: Sundsvall

Antal tjänster: 1

Kontakt: Mats
Persson, 070-324 32 94, Anders Olsson 070-266 49 00

Urval sker löpande vilket innebär att
tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden löpt ut, skicka därför sin ansökan så snart som möjligt till: mats@stenstansvs.se
Mer info
Kontaktperson Mats Persson
Telefon 070-324 32 94
Email Öppna formulär
Område Sundsvall
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)