Löneadministratör till Solventum!

Löneadministratör till Solventum!

Har du erfarenhet av lönekörning? Trivs du i en roll som låter dig ta stort ansvar? Söker du en arbetsgivare som vill satsa på dig och din personliga utveckling? Då har vi tjänsten för dig!

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för Solventums räkning en löneadministratör. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Solventum under 12 månader. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

I takt med att koncernen växer behöver företaget expandera. För dig som vill växa tillsammans med företaget finns oändliga utvecklingsmöjligheter. För att säkerställa att du snabbt kommer in i arbetet kommer en rutinerad kollega finnas nära till hands. Dina 14 nya kollegor väntar med glädje på att få välkomna dig!

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Solventums önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se

Som konsult hos Professionals Nord ingår du i vårt konsulterbjudande som bland annat omfattar en dedikerad konsultchef, ett brett nätverk samt att du så klart är omfattad av kollektivavtal med friskvård, tjänstepension osv.

Arbetsuppgifter

Tillsammans med en rutinerad kollega ansvarar du över koncernens lönekörningar och administration. Arbetsuppgifterna inkluderar:
  • Intern och extern lönekörning
  • Hantering av traktamenten
  • Lönekörning och löneutbetalningar för tjänstemän samt kollektivanställda.
  • Tidsattestering och löneadministration
Vi söker dig som

Har grundläggande kunskaper inom administration och ekonomi, antingen från utbildning eller arbetslivserfarenhet. Vidare har du tidigare erfarenhet av lönekörningar och löneutbetalningar samt goda kunskaper i Office-paket, framför allt Excel.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos vår Solventum. Som person är du strukturerad och angelägen om att hålla deadlines med hög kvalitet i ditt arbete. Du tycker om att ta ansvar och har en god samarbetsförmåga.

START: Omgående
OMFATTNING: Heltid
STAD: Sundsvall
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Frida Söderström

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Information om kundföretaget

Solventum är en del av Sundfraktgruppen. Solventum Redovisningsbyrå erbjuder företagare allt från enstaka administrativa och ekonomiska tjänster till helhetslösningar skräddarsydda efter kundens behov i ett långsiktigt och förtroendefullt samarbete. Läs mer om företaget på solventum.se
Mer info
Område Sundsvall
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Professionals Nord Rekrytering AB
Sista ansökningsdag 20 maj 2021 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - Att skapa och bibehålla arbetstillfällen! Läs mer om oss på www.professionalsnord.se.