Engagerad utvecklare till Softronic!

Engagerad utvecklare till Softronic!

Älskar du att knacka kod? Låter det spännande att få arbeta tillsammans med Softronics intressanta kunder och vara en nyckelperson i dessa kunders digitaliseringsutveckling? Då är det du som är Softronics nästa utvecklare! Skicka in din ansökan redan idag då urval och intervjuer sker löpande.

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för Softronics räkning en utvecklare. Du kommer att arbeta som konsult via vår personaluthyrningsverksamhet under de första 9 månaderna. Om samarbetet har fungerat väl har du sedan goda möjligheter till en fortsatt anställning hos kundföretaget.

Softronic behöver bli fler för att kunna möta sina kunders efterfrågan. Därför söker de just dig till att bli en del av deras team. Detta är ett företag med såväl bredd som djup. Softronic finns i många olika branscher och tar ofta stora åtaganden vilket gör att arbetet innebär långa och nära relationer med kunderna. Hos Softronic hittar du både kolleger som kommer direkt från högskolan och kolleger med lång erfarenhet, många småbarnsföräldrar och män och kvinnor i en bra mix. Hos Softronic kan du helt enkelt jobba i alla skeden i ditt yrkesliv.

Arbetsuppgifter

Du kommer att utgå från Softronics kontor i centrala Sundsvall och till stor del vara på plats ute hos kunder som du har aktuella projekt tillsammans med. Som utvecklare kommer du att arbeta tätt tillsammans med kunden i deras projekt och vara ett stöd i deras utveckling av sin verksamhet och digitalisering. Ditt huvudsakliga ansvar är att arbeta med systemutveckling.

Vi söker dig som

Har ett brinnande intresse för IT och teknik! Vi tror att du har tidigare erfarenhet av att arbeta med programmering eller en utbildning inom området. Meriterande är erfarenhet av exempelvis C#, C++ eller Java. kunskaper i svenska i både tal och skrift är ett krav för tjänsten då Softronics kunder kräver det.

För att trivas på Softronic ser vi att du har en förmåga att skapa nya lösningar och kunna realisera dessa tillsammans med Softronics kunder. Detta kräver kreativitet, analytisk förmåga samt disciplin att avsluta åtaganden. Dessutom är det viktigt att vara lyhörd samt förstå "sin" kunds behov och kunna verka i olika grupper.

START: Hösten 2018
OMFATTNING: Heltid
STAD: Sundsvall
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Anna Eriksson

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urval- och intervjufasen. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Information om kundföretaget

Softronic är ett konsultbolag inom IT och management vars tjänster spänner från rådgivning och nyutveckling till förvaltning och drift. Kunderna är främst medelstora och större företag och organisationer i Sverige. Softronic som grundades 1984 är börsnoterat och har knappt 500 anställda i Stockholm, Göteborg, Malmö, Sundsvall och Arjeplog. Hemsida: www.softronic.se
Mer info
Område Sundsvall
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Professionals Nord Rekrytering AB
Sista ansökningsdag 31 juli (42 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Vi satsar på att skapa och bibehålla arbetstillfällen i Norrland genom personaluthyrning och rekrytering. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - För ett starkare Norrland! Läs mer om oss på www.professionalsnord.se.