Trafikledare Lastbilsstation Sundsvall heltid

Trafikledare Lastbilsstation Sundsvall heltid

Lastbilsstation expanderar kraftigt och bygger nu nya lokaler som blir klara hösten 2021. Vi söker därför efter en trafikledare som dirigerar våra distributionsbilar på heltid.

I rollen som trafikledare kommer du att vara den som sköter planeringen och dirigerar uppdragen till chaufförerna. Via trafikledningssystemet hanterar du de bokningar som kommer in och dirigerar både upphämtningar och leveranser. Du gör själv avvägningar gällande vilken av de tillgängliga transporterna som passar bäst för inkomna bokningar. I rollen ingår även kontakt med chaufförer, vårt kundcenter, kunder och övriga terminaler via mail och telefon, där du t.ex. svarar på frågor om gods och leverans.

Du kommer att sitta på Lastbilsstations kontor i Sundsvall.

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av trafik/transportledning. Som person är du flexibel och gillar ett arbete i högt tempo, både självgående och tillsammans med kollegor. Datorvana är mycket viktigt då arbetet innehåller en hel del arbete i olika datasystem och kommunikation per mail. Du är en person som är strukturerad och tar dig an dina uppgifter på ett noggrant och ansvarsfullt sätt. Du gillar också att ge hög service till både kunder och medarbetare.

Svenska är ett krav för tjänsten då arbetets uppgifter kräver det.

OMFATTNING: Heltid

PERIOD: Tillsvidareanställning.

Urval och intervjuer sker löpande så ansök redan idag!

Välkommen att söka tjänsten som trafikledare senast 2021-04-20. Skicka cv och personligt brev till anders.hjorth@lastbilsstation.se
Mer info
Område Sundsvall
Yrkesroll Transport & Logistik, Transport
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.lastbilsstation.se
Sista ansökningsdag 3 maj 2021 (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lastbilsstation är ett logistikföretag med sina rötter i Norrland. Vi är etablerade i Gävle, Hudiksvall, Sundsvall, Östersund, Umeå, Luleå och Skellefteå där vårt huvudkontor ligger. Vi är idag ca 200 anställda och omsätter ca 360 miljoner.