Lastbilsstation söker arbetsledare / terminalarbetare

Lastbilsstation söker arbetsledare / terminalarbetare

Vi söker dig som är snabb i steget, är noggrann och gillar att arbeta i lag. Tjänsten innefattar sortering av paket, lossning och lastning av bilar samt en del arbete i vårt affärssystem vilket gör att datorvana krävs. Tjänsten är tillsvidare och arbetstiderna dagtid. Vi ser gärna att du har C körkort och vana från styckegodshantering, traktorvana, truckbehörighet samt ADR och YKB.

I din roll som arbetsledare vid terminalen kommer du att vara ansvarig för att aktivt driva och utveckla den dagliga verksamheten samt hantera löpande personalfrågor.

Din placering blir vid terminalen i Sundsvall där du blir arbetsledare för ett arbetslag på ca 5-7 medarbetare. Du har förmåga att engagera, motivera och involvera dina medarbetare och skapa en arbetsplats med hög trivsel.

Din profil

För att lyckas i rollen som arbetsledare på terminalen ser vi att du har ett par års erfarenhet från arbetsledning. Du har lätt för att samarbeta samt är en person som är kommunikativ, strukturerad och självgående.

Vi ser gärna att du har:
  • Erfarenhet av terminalarbete
  • Erfarenhet av arbetsledning
  • Erfarenhet från arbete i Opter/K2 eller liknande system
  • C körkort

STATIONERINGSORT: Sundsvall.

OMFATTNING: Tillsvidareanställning 100 % från och med tillträde snarast

ARBETSTID: 05:00-14:00
Mer info
Kontaktperson Michael Bäckström
Telefon 070 649 22 33
Email Mejla Michael Bäckström
Område Sundsvall
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.lastbilsstation.se
Sista ansökningsdag 25 okt 2019 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lastbilsstation är ett logistikföretag med sina rötter i Norrland. Vi är etablerade i Gävle, Hudiksvall, Sundsvall, Umeå, Luleå och Skellefteå där vårt huvudkontor ligger. Vi är idag ca 160 anställda och omsätter 270 miljoner. Vi söker nu en till medarbetare till terminalen i Sundsvall.