Lastbilsstation söker Platschef till Sundsvall 100 %

Lastbilsstation söker Platschef till Sundsvall 100 %

Dina arbetsuppgifter:
I rollen som platschef kommer du att vara ansvarig för att aktivt driva och utveckla verksamheten, personalen, och arbetsmiljön. Bidra med konstruktiva idéer och lösningar i utvecklingsarbetet, både på lokal- och bolagsnivå. Du har en förmåga att engagera, motivera och involvera dina medarbetare och skapa en arbetsplats med hög trivsel och lönsamhet.
Din placering blir vid kontoret i Sundsvall där du blir ansvarig för ett arbetslag på ca 35 medarbetare.

Din profil:
För att lyckas i rollen som Platschef ser vi att du har ett par års erfarenhet från ledarrollen. Du är kunnig med personal, kommunikativ och kan om det behövs agera tydligt och kraftfullt som teamledare. Du är strukturerad både med att arbeta med befintliga strukturer och att bidra till nya strukturer. Du har ekonomisk kunskap, erfarenhet av budgetarbete och kan se relationen mellan intäkter och kostnader i förhållande till resultat. Med kunden i fokus jobbar du aktivt för att nå resultat och nå uppsatta mål. Du är lätt att samarbeta med och är en person som är kommunikativ, strukturerad, självgående och har en förmåga att se saker ur ett helhetsperspektiv.

Du har:
  • Erfarenhet av arbetsmiljöarbete
  • Kunskap om lagar och förordningar inom branschen
  • Erfarenhet av avtalshantering och förhandlingar
  • Goda kunskaper i Office-paketet
  • Talar flytande svenska och har goda kunskaper i engelska, i både tal och skrift
Omfattning:
Heltid med tillträde så snart som möjligt enligt överenskommelse.

CV och personligt brev bifogas i ansökan.

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden och rekrytering kan ske innan ansökningstidens slut.

Om arbetsgivaren

Lastbilsstation är ett logistikföretag med sina rötter i Norrland. Vi är etablerade i Gävle, Hudiksvall, Sundsvall, Umeå, Luleå och Skellefteå där vårt huvudkontor ligger. Vi är idag ca 165 anställda och omsätter 270 miljoner per år.