Är marknad, kommunikation och försäljning spännande? Contrado rekryterar!

Är marknad, kommunikation och försäljning spännande? Contrado rekryterar!

Information om tjänsten
Contrado fortsätter att växa och nu ska vi förstärka vår marknadsfunktion. Har du lätt för att knyta kontakt med kunder och tycker tjänsteförsäljning och kommunikation är spännande? Då är det just dig vi söker! Ansök redan idag då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Contrado har sina lokala kontor i Sundsvall, Sollefteå, Östersund, Örnsköldsvik, Hudiksvall, Bergsjö, Uppsala, Mariefred och Kalmar. Arbetstiderna är vanligen 8-17, fredagar 8-15 med flexibel arbetstid. Introduktionen anpassas efter dina tidigare erfarenheter och du kommer att ha företagets VD som din mentor. Om du är intresserad av att utvecklas i din roll har du goda möjligheter till detta på Contrado.

Arbetsuppgifter

I den här rollen ansvarar du för att tillsammans med nuvarande marknadsansvarig, driva och utveckla marknadsföringsinsatser tillsammans med koncernledning och kvalificerade löne- och redovisningskonsulterna för att långsiktigt utveckla Contrado. Du kommer resa en del i tjänsten och utgå från de orter som Contrado verkar på men gör besök i hela landet, omfattningen på dessa resor är inte fastställd men uppskattas till ca 2 resor per månad.

Dina arbetsuppgifter är att i samråd VD, koncern och kontorsledning genomföra marknadsaktiviteter, kampanjer, event och säljaktiviter samt i övrigt marknadsrelaterade arbetsuppgifter vars fokus baseras på Contrados årshjul.

Du utgår ifrån kontoret i Sundsvall och arbetar nära VD och koncernledning och har bra stöd från marknadsansvarig i de insatser som genomförs.

Vi söker dig som:
Har erfarenhet av tjänsteförsäljning och som trivs med denna typ av arbete. Erfarenhet från redovisning är meriterande, men inget krav för tjänsten. B-körkort och att du behärskar svenska i såväl tal som skrift är ett krav då arbetet kräver detta.

Det viktigaste är dina personliga egenskaper. Vi söker en person som såväl går igång på relationer men som även är strukturerad. Vi tror att du är bra på att kommunicera med olika typer av människor och trivs med att vara social.

Övrigt
Omfattning: Heltid
Stad: Sundsvall som utgångspunkt
Tillträde: Omgående, eller enligt överenskommelse
Kontakt: Anna Eriksson, 073-805 88 75
Mer info
Kontaktperson Anna Eriksson
Telefon 0738058875
Område Sundsvall
Yrkesroll Försäljning, Marknadsföring, PR & Kommunikation
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 10 feb 2021 (18 dagar kvar)