Projekttekniker inom fastighetsautomation till Siemens

Projekttekniker inom fastighetsautomation till Siemens

Följ med på vår resa in i framtiden! #Creatingperfectplaces

Är du personen som gärna ger det lilla extra för att leverera en service och ett resultat utöver det vanliga? Längtar du efter nya utmaningar där du både tillsammans med kollegor och på egen hand får chans att utvecklas såväl på ett professionellt som ett personligt plan? Vill du arbeta med marknadens bästa produkter och kvalité och vara med på resan mot framtidens byggnadsteknik? Då har Siemens tjänsten för dig!

Just nu söker vi en driftig och engagerad kollega till vårt team inom fastighetsautomation med mellersta Norrland som huvudsakliga arbetsområde och där Sundsvall är tilltänkt placeringsort.

Som projekttekniker inom fastighetsautomation på Siemens jobbar du självständigt med projekt och serviceuppdrag ute hos våra kunder. Främst arbetar du i projekt med fokus på idrifttagning av nya fastighetssystem samt utöka befintliga och utveckla äldre systemen för att säkra drift samt spara energi.

Dagarna är varierande där du ena dagen är på kontoret för att planera och projektera med dina kollegor, och där du andra dagen är ute hos våra kunder för att serva samt driftsätta systemen i projekten. En del av projekten ansvarar du för själv, och i vissa ingår du som en av resurserna i teamet.

Siemens ligger i framkant på marknaden när det gäller produktutveckling och digitalisering. Vi erbjuder därför dig möjligheten att utvecklas och utmanas tillsammans med oss på Siemens. Som ny hos oss välkomnas du med ett ordentligt introduktionsprogram med utbildning, mentorskap och vägledning.

Vilka utmaningar och möjligheter står du inför?

Tillsammans med våra kunder kommer du att arbeta för att säkra deras drift och spara energi. I rollen erbjuder vi dig en stor möjlighet att själv påverka ditt arbete och din utveckling, då tjänsten innebär mycket självständighet i arbetet och ansvar för de egna uppdragen.

Din sociala kompetens är viktig då dialogen och kontakten med våra kunder ute i regionen är en stor del av vardagen. Som person är du noggrann, ansvarstagande och kan arbeta självständigt. Dessutom har du en god känsla för service och har lätt för att samarbeta med andra.

Din bakgrund:
  • Du har någon form av elteknisk utbildning i grunden och med några års erfarenhet av att arbeta med fastighetsautomation.
  • Har goda datakunskaper och där tidigare erfarenhet av att arbeta servrar och nätverk är önskvärt.
  • Erfarenhet av kundansvar och projektledning är meriterande.
  • Körkort (B-körkort) är ett krav för tjänsten.
  • Du kan kommunicera på engelska och svenska i både tal och skrift.
Då vi arbetar inom säkerhetsbranschen begär vi utdrag från Rikspolisstyrelsens misstanke- och belastningsregister.

Om Siemens Smart Infrastructure

Siemens är en global leverantör av säkra och energieffektiva lösningar för fastigheter. Vi erbjuder integrerade, digitala och effektiva systemlösningar och tjänster inom fastighetsautomation, brand, säkerhet, energihantering, samt styr- och reglerprodukter för värme, ventilation och kyla.

Häng med på vår resa in i framtiden och sök tjänsten som projekttekniker inom fastighetsautomation redan idag via siemens.se/jobb och senast 29 november 2020. Vi gör ett löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen, sök därför så snart som möjligt!

För frågor om tjänsten kontakta gärna Jonas Matkala Nordlund på tel: +46 (60) 185677 eller för frågor om rekryteringsprocessen kontakta rekryterare Lisa Lundeberg på tel: +46 (70) 728 1372.

För kontakt med facklig representant maila Facket.se@siemens.com

I denna rekrytering undanber vi oss alla samtal rörande annonsering och rekryteringsstöd.
Mer info
Område Sundsvall
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 29 nov 2020 (5 dagar kvar)