Företagssäljare till Sundsvall

Företagssäljare till Sundsvall

OM TJÄNSTEN

Nordling El & Larm AB, Securitas Direct Professionals, söker säljare som kommer arbeta med att sälja larm och kameralösningar till företagskunder. Har du siktet inställt på en karriär inom teknisk försäljning är detta det perfekta jobbet! Företaget är ledande inom sin bransch och står för hög kvalité och har ett starkt varumärke på marknaden. Du kan läsa mer om vårt erbjudande till företagare på www.securitasdirect.se.

Arbetsuppgifter

Som säljare kommer du att arbeta med att etablera kontakt med nya företagskunder och sälja Securitas Directs larmlösningar. Arbetet är självständigt där du på egen hand kommer att planera dina säljrundor, vilket gör att du har stort inflytande över din egen arbetssituation.

Du kommer att ingå i ett team med en stark säljkultur som har nära till skratt och trivs med varandra. I rollen ingår eget resultatansvar med ansvar för kundaktiviteter och uppföljningar. Du kommer att ansvara för affärsrelationer med såväl blivande som befintliga kunder och arbeta med Securitas Directs produktportfölj. Som säljare arbetar du aktivt med att göra analyser på vad kunden behöver för larmlösning till sitt företag, för att sedan agera på bästa sätt för att möta detta behov.

Vi söker dig som

Har ett stort driv och som trivs med att kunna påverka din inkomst. Som person är du självgående och flexibel och trivs att arbeta i en dynamisk och föränderlig miljö där du ser möjligheter istället för problem. Du är relationsskapande och har lätt för att knyta kontakter men också utveckla relationen. För att uppnå god kvalitet i det du tar dig an är det viktigt att du är noggrann i ditt arbete och inte lämnar något åt slumpen. Således är du dessutom ihärdig och ger inte upp i första taget utan fokuserar på att uppnå goda resultat. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Har du dokumenterad säljerfarenhet samt erfarenhet av praktiskt arbete sedan tidigare, har du god möjlighet att nå framgång i rollen. B-körkort är ett och krav och som sökande är det en självklarhet att du har ett prickfritt förflutet då utdrag ur polisens belastningsregister är rutin i vår rekrytering. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vi vill ha din ansökan med CV och personligt brev senast 31/3. Klicka på länken för att söka, vi kan dessvärre inte ta emot ansökningar via mail.

Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta Lars Österman på: lars.osterman@partnersecuritasdirect.se

Nordling El & Larm grundades 1982 och har varit partnerföretag till Securitas Direct sedan 1997. I dag har Nordling El & Larm 7 st anställda.

Koncernen Securitas Direct Group är en ledande leverantör av trygghet och säkerhet och är med sina 2,4 miljoner kunder i 14 länder nummer ett i Europa. I Sverige har Securitas Direct erbjudit smarta kameralösningar och trygghetstjänster till företag i över 30 år. Idag är vi marknadsledande med ca 75000 företagskunder fördelade över hela Sverige och vi ökar med drygt 40 nya kunder varje dag. Målet är att våra kunder ska ha det - Bra på jobbet!
Mer info
Område Sundsvall
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 mars (5 dagar kvar)
Visa var