Rekrytering av en teknikintresserad projektingenjör till Schneider Electric!

Rekrytering av en teknikintresserad projektingenjör till Schneider Electric!

Är du den som tråkar ut familjemedlemmarna med avancerade tekniska termer vid matbordet? Perfekt, då kommer du ha likasinnade vid lunchbordet hos Schneider Electric!

Schneider Electric har över 180 års historia av innovativa lösningar och söker dig som vill arbeta med framtidens teknik. Hur många tekniska termer kan du? Läs vidare och se om detta är något för dig!

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för Schneider Electric räkning en projektingenjör. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos dom. Önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se.

Varför Schneider Electric?
Jo - väljer du att arbeta här så lovar Schneider dig att du kommer att få ett meningsfullt arbete där du har en inkluderande miljö och får möjligheten att påverka. Sundsvallskontoret växer och söker nu en förlängd ärm till projektledaren. Du kommer att sitta i Schneider Electrics fina kontor vid södra brofästet och blicka ut över havet.

Utöver fantastiska kollegor får du även ta del av andra förmåner - såsom tjänstebil och friskvårdsbidrag på 4.000kr per år.

Arbetsuppgifter

Inledningsvis i din anställning kommer du att genomgå en intern utbildning så att du får en bra start och god kännedom om ditt nya arbete. Som projektingenjör arbetar du bl.a. med konstruktion och konfigurering av styrsystem samt I/O-enheter, och kring/fältutrustning. Du dokumenterar, genomför drifttagning och besiktningar detta både internt och externt. Du arbetar även med programmering och funktions- och flödesbildsritning i egenutvecklad programvara.

Det är ett omväxlande och utvecklande arbete och du arbetar cirka 70% med datorn som verktyg och de resterande 30% ute i projekten. I denna roll kontrollerar du olika tekniska helhetslösningar och kommer med konkreta förslag för att ni slutligen ska leverera goda lösningar för kunder.

Vi söker dig som

För att inte startsträckan ska bli för lång tror vi att du måste ha arbetslivserfarenhet från minst ett av följande områden: automation, ventilation, värme, kyla eller svagströmsinstallation. Du har kunskaper om frekvensomformare/styr-el och inom IT. Ett krav för tjänsten är att du innehar ett B-körkort. Du kan kommunicera och skriva på svenska samt engelska då arbetsuppgifterna förutsätter detta.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Schneider Electric. Eftersom du kommer att ha kontakt med kunder, entreprenörer och konsulter så ser vi att du är positiv och serviceinriktad. Det viktigaste i denna roll är att du är engagerad, driven och har en nyfikenhet inför att lära dig nya saker.

Sist men inte minst - självklart är du teknikintresserad!

START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Rekrytering
STAD: Sundsvall
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Jennifer Flyckt

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Information om kundföretaget

Schneider Electric är en ledande specialist inom digital utveckling av energihantering och automation i hem, fastigheter, datacenter, infrastruktur och industrier. Med närvaro i över 100 länder är Schneider Electric världens ledande företag inom energihantering - mellanspänning, lågspänning, avbrottsfri kraft och automationssystem.

De erbjuder integrerade lösningar som effektivt kombinerar energi, automation och mjukvara. I deras globala ekosystem samarbetar de i deras öppna plattform med ett stort nätverk av partners, systemintegratörer och utvecklare för att leverera realtidskontroll och optimala lösningar. De tror att alla fantastiska medarbetare och partners gör Schneider Electric till ett fantastiskt företag. Deras engagemang för innovation, mångfald och hållbarhet säkerställer att "Life is On" är överallt och för alla.

Läs mer på deras hemsida: www.se.com/se
Mer info
Område Sundsvall
Yrkesroll Data & IT, Projektledare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Professionals Nord Rekrytering AB
Sista ansökningsdag 9 feb 2020 (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Vi satsar på att skapa och bibehålla arbetstillfällen i Norrland genom personaluthyrning och rekrytering. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - För ett starkare Norrland! Läs mer om oss på www.professionalsnord.se.