Erfaren serviceingenjör sökes till Schneider Electric i Sundsvall!

Erfaren serviceingenjör sökes till Schneider Electric i Sundsvall!

Sensorer, givare, datorer, automatisering, nu vattnas det i munnen va? Vi söker dig som har ett stort teknikintresse och som vill arbeta med framtidens teknik. På Schneider Electric så blir datorn din nya skruvmejsel och du får möjlighet till ett arbete där du dyker in i teknikens värld! Läs vidare så berättar vi mer om tjänsten.

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för Schneider Electric räkning en serviceingenjör. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos dom. Önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se.

Varför Schneider Electric?
Jo - väljer du att arbeta här så lovar Schneider dig att du kommer att få ett meningsfullt arbete där du har en inkluderande miljö och får möjligheten att påverka. Sundsvallskontoret växer och söker nu en ytterligare Serviceingenjör. Du kommer att sitta i Schneider Electrics fina kontor vid södra brofästet och blicka ut över havet.

Utöver fantastiska kollegor får du även ta del av andra förmåner - såsom tjänstebil och friskvårdsbidrag på 4.000kr per år.

Arbetsuppgifter

Inledningsvis i din anställning kommer du att genomgå en intern utbildning för att få en bra start och god kännedom om ditt nya arbete. Som serviceingenjör arbetar du ute på olika projekt och bland annat länkar ihop olika automationslösningar. Du spenderar mycket tid ute hos olika kunder och felsöker samt genomför drifttagningar av system. Du bidrar med nya lösningar och förbättringsområden.

Några vanligt förkommande arbetsuppgifter:
  • Kundkontakt
  • Programmering
  • Felsökning
  • Drifttagning
  • Installation
Vi söker dig som

Har tidigare arbetslivserfarenhet inom automation och du har förståelse för styr- och reglerteknik, BUS-kommunikationslösningar och kan läsa apparatskåpsritningar. Ett krav för tjänsten är att du innehar ett B-körkort. Du kan kommunicera och skriva på svenska samt engelska då arbetsuppgifterna förutsätter detta.

Som person är du en sann entreprenör, höga ambitioner och vill alltid leverera ett bra arbete. Du är en problemlösare av rang och är van av att arbeta med frihet under ansvar då du kommer att självständigt planera din arbetstid. Vidare är du en positiv och serviceinriktad person då du möter olika kunder i tjänsten.
Sist men absolut inte minst så brinner du för all form av teknik och vill vara med och bidra med nya smarta lösningar!

START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
STAD: Sundsvall
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Jennifer Flyckt

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Information om kundföretaget

Schneider Electric är en ledande specialist inom digital utveckling av energihantering och automation i hem, fastigheter, datacenter, infrastruktur och industrier. Med närvaro i över 100 länder är Schneider Electric världens ledande företag inom energihantering - mellanspänning, lågspänning, avbrottsfri kraft och automationssystem.

De erbjuder integrerade lösningar som effektivt kombinerar energi, automation och mjukvara. I deras globala ekosystem samarbetar de i deras öppna plattform med ett stort nätverk av partners, systemintegratörer och utvecklare för att leverera realtidskontroll och optimala lösningar. De tror att alla fantastiska medarbetare och partners gör Schneider Electric till ett fantastiskt företag. Deras engagemang för innovation, mångfald och hållbarhet säkerställer att "Life is On" är överallt och för alla.

Läs mer på deras hemsida: www.se.com/se
Mer info
Område Sundsvall
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Professionals Nord Rekrytering AB
Sista ansökningsdag 31 dec 2019 (22 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Vi satsar på att skapa och bibehålla arbetstillfällen i Norrland genom personaluthyrning och rekrytering. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - För ett starkare Norrland! Läs mer om oss på www.professionalsnord.se.