Säljare, Norra Sverige

Säljare, Norra Sverige

Nu söker Schneider Electric en

Säljare affärsområde Norr
Fastighetsautomation och Säkerhet

Schneider Electric anser vi att smart och effektiv energihantering är nyckeln till en hållbar framtid. Nu söker vi en säljare inom fastighetsautomation som delar vår övertygelse och använder sin egen energi på ett smart sätt för att identifiera våra kunders behov och hjälpa dem på vägen mot en optimerad fastighetsdrift med sänkt energianvändning.

Schneider Electric söker nu en säljare med främsta uppgift att utveckla försäljningen av fastighets-automationslösningar och våra säkerhetsprodukter såsom larm, kameror och passagesystem. Rollen som säljare kommer innefatta bearbetning av både befintliga och nya kunder där du självständigt kommer att sköta förhandling, upprätta kundvärde baserade affärsförslag och sluta avtal. Ditt arbete kommer att bedrivas i nära samarbete med kontorschef och säljchef. Distriktet sträcker sig från Gävle till Luleå samt inlandet vilket innebär ca 2 övernattningar per vecka. Lämpliga bostadsorter är Umeå, Skellefteå och Sundsvall.

Vi söker dig som har
  • gymnasiekompetens med antingen teknisk eller ekonomisk inriktning.
  • några års erfarenhet av lösningsorienterad försäljning med dokumenterat goda säljresultat.
  • kompetens inom teknik och ekonomi av fastigheter och dess system.
  • lätt för att uttrycka dig väl i svenska och engelska i både tal och skrift.
  • körkort.
En klar fördel är erfarenhet av teknisk försäljning och kalkylering mot fastighetsbranschen, troligen inom styr & regler samt säkerhetsprodukter. Dock inget krav.

För att bli framgångsrik i rollen ska du vara en produktiv och självgående person som har ett mycket starkt säljdriv. Du har förmågan att lyssna in kundernas behov, är lyhörd och bygger förtroende. Att få avslut i affärer är en stor drivkraft för dig. Våra kunder är stora fastighetsbolag, installatörer,konsulter och partners. Du är tävlingsinriktad, social och positiv. Vi ser gärna kvinnliga sökande eftersom vi arbetar mot en jämnare könsfördelning.

Vi erbjuder dig mycket stimulerande och omväxlande arbetsuppgifter med ett stort kommersiellt innehåll och stort eget ansvar. Vi erbjuder dig med rätt kvalifikationer och inställning ett arbete i ett internationellt marknadsledande företag med intressanta utvecklingsmöjligheter och bra förmåner. Tjänstebil ingår.

Kontakt och ansökan

Känner du igen dig i ovanstående beskrivning är du välkommen in med din ansökan så fort som möjligt. Urval sker löpande.

Vi samarbetar med Säljpoolen i denna rekrytering. Har du några frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Rekryteringskonsulterna Ulf Hammar 070 606 31 00 eller Marie Gummerus på 070 657 80 74.

Välkommen med din ansökan!

Schneider Electric värderar vi mångfald och inkludering eftersom det stärker vårt företag och vår framtida utveckling. Kreativitet och innovation skapas ur en blandning av bakgrunder och synvinklar, så genom att utmana varandra och hjälpa varje individ att uppnå sin fulla potential skapar vi ett hållbart, välmående och innovativt företag. Besök www.schneider-electric.se för mer info.

Sökord: säljare, utesäljare, fältsäljare, distriktsäljare, regionsäljare, account manager
Mer info
Område Sundsvall
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Säljpoolen AB
Sista ansökningsdag 2 juli (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och vi har specialiserat oss på att rekrytera personal inom följande befattningar: säljare, innesäljare, chefer och marknad. Vi tillsätter ca 450 tjänster per år!