VS-montörer

VS-montörer

Vi startar upp i Sundsvall och söker VS-montörer
Nu startar vi en helt ny VS-verksamhet i Sundsvall med målet att bli en ledande VS-bolag i regionen genom att erbjuda marknaden såväl VS-entreprenader som VS-service.

Vi har kunskaper och erfarenheter som innefattar både entreprenad som service.

Vår service omfattar alla typer av serviceåtaganden, från enklare akuta uppdrag till långsiktiga serviceavtal en eller flera fastigheter.


Arbetsuppgifter
Som VS-montör hos oss krävs visserligen att du jobbar självständigt och är engagerad men tillsammans bygger vi nu upp det perfekta teamet som hjälper och stöttar varandra. Som VS-montör hos oss får du arbeta inom både service och entreprenad. Det innebär montering, service, underhåll, installationsarbete, felsökning samt reparation inom VS.

Kvalifikationer
Vi ser gärna att du har några års erfarenhet, och är certifierad VS-montör. B-körkort är också ett krav.

Ansvar
För att tillgodose marknadens stora efterfrågan av våra tjänster, framförallt inom mindre installationsprojekt men även inom VS-underhåll och VS-service söker vi nu erfarna VS-montörer med inriktning och känsla för serviceuppdrag. Vi erbjuder våra kunder trygga, kvalitetssäkrade och miljöanpassade installationer.

Personliga egenskaper
För att arbeta som VVS-montör är det bra om du gillar teknisk problemlösning då det är något som oftast behövs på våra jobb. Vi vill självklart att du ska vara en i teamet och därför krävs det att du är en bra kommunikatör både internt inom arbetsgruppen men också externt med beställare, byggare, kontrollanter och leverantörer.

Vi erbjuder
Vi tror att engagemang skapas genom olika typer av gemensamma aktiviteter, detta för att skapa teamkänsla och lära känna varandra. Vill du vara med och skapa Sandbäckens Rör i Sundsvall så sök till oss nu. Självklart erbjuder vi marknadsmässig lön och vill stimulera din hälsa genom bland annat en friskvårdspeng.

Vi erbjuder dig ett spännande företag under stark utveckling. Hos oss får du även möjlighet att vara en del av vårt framgångsrika team som har målet att tillsammans utveckla vårt bolag till att bli en av marknadens ledande aktörer.

Låter det intressant?
Skicka in ansökan redan idag, urval kommer att ske löpande.

Sandbäckens är en av Sveriges ledande koncerner inom installation och service av olika typer av fastighetstekniska lösningar.
Vi erbjuder marknaden hållbara och energismarta installationer inom bland annat VVS, sprinkler, el, ventilation och kyla.

Sandbäckens är en rikstäckande koncern som idag sysselsätter cirka 1 000 medarbetare och finns etablerade på ett 50-tal orter. Läs mer om oss på sandbackens.se.