Är du vår kunds nästa driftansvarig?

Är du vår kunds nästa driftansvarig?

Perfekt! Oavsett tidigare bakgrund inom el/teknik ser vi att du gillar att smutsa ner dig. Hos STT Emtec får du möjligheten att grotta ner dig i olika el-tekniska projekt samt vara delaktig i hela kedjan från producering till driftsättning av produkterna. STT Emtec erbjuder dig en varierande vardag där du får chansen att arbeta med ditt stora intresse inom el och teknik. Låter detta intressant? Läs då vidare!

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för STT Emtecs räkning en el-teknisk kollega. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord de första 12 månaderna och arbeta som konsult hos STT Emtec AB. Både STT Emtecs och vi på Professionals Nords intentioner är att du på sikt ska bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

STT Emtec står idag inför en expansion och är därför i behov av nya medarbetare. Företaget ser positivt på att både män och kvinnor söker sig till denna tjänst.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och STT Emtecs önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till, info@professionalsnord.se

Arbetsuppgifter

Hos STT Emtec kommer du i din roll arbeta med el och teknik inom t.ex. doseringssystem och avgasrening för dieselmotorer i fartyg. Då deras kunder finns stationerade över hela världen innebär tjänsten i snitt två resdagar per månad, då du genom personlig service hjälper till med driftsättning och underhåll.

Vanligt förekommande arbetsuppgifter är att:
  • Arbete med automation och installation av el
  • Driftsättning och service av dessa produkter, ca 2 resdagar per månad
  • Ge kunder support och vägledning över telefon
Du kommer fungera som en nyckelperson i företaget och din arbetsdag kommer vara varierande då området är brett, men ditt huvudsakliga fokus kommer ligga i att arbeta med elektroniska installationer i produkterna samt vara delaktig i verksamhetsutvecklingen. För att du ska komma in i arbetet har du en erfaren kollega som introducerar dig till all utrustning och datahantering.

Vi söker dig som

gärna har någon form av el/teknisk utbildning. Kanske har du erfarenhet som processtekniker inom industrin, alternativt som mekaniker. Har du erfarenhet som arbetsledare och har gedigen kunskap om motorer ser vi det som en fördel. Du har ett genuint intresse för el och teknik samt behärskar engelska i både tal och skrift.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos STT Emtec. Vi ser att du är driven, problemlösande och positiv då du kommer ställas inför situationer där svaret kanske inte alltid är uppenbart.

START: Omgående
OMFATTNING: Heltid
STAD: Sundsvall
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Anna Eriksson, 073-800 25 69

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urval- och intervjufasen. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Information om kundföretaget

STT Emtecs affärsidé är att utveckla, marknadsföra och leverera innovativa lösningar och tjänster inom avgasrening, prestandaoptimering, energiåtervinning och motorprovning. Företaget startade 1981 och med tiden har verksamheten fokuserats på avgasrenande- och prestandahöjande system. STT Emtecs kunder och uppdragsgivare återfinns idag i Europa, Asien, Australien och i Syd- och Nordamerika. STT Emtec har en lång historia med flertalet egenutvecklade produkter från den egna forsknings- och utvecklingsavdelningen. Mycket av arbetet sker i det egna moderna motortestlaboratoriet. Både motor och systemanalyser utförs med modernaste analysverktyg, vilket möjliggör kraftigt reducerade emissioner och märkbara prestandaförbättringar för diesel och bensinmotorer.
Mer info
Område Sundsvall
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Elektronik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Professionals Nord Rekrytering AB
Sista ansökningsdag 7 dec (23 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Vi satsar på att skapa och bibehålla arbetstillfällen i Norrland genom personaluthyrning och rekrytering. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - För ett starkare Norrland! Läs mer om oss på www.professionalsnord.se.