Private Banker till SEB i Sundsvall

Private Banker till SEB i Sundsvall

SEB är en ledande nordeuropeisk finansiell koncern med internationellt perspektiv. Vi tillhandahåller finansiella tjänster för företag, institutioner och privatkunder. Vi vill bidra till hållbar tillväxt och göra skillnad för våra kunder, aktieägare, medarbetare och samhället i stort. Genom vår expertis och höga servicenivå skapar vi möjligheter för våra kunder att fatta välgrundade beslut så att de kan förverkliga sina affärsambitioner och mål. Nu och för framtiden. Vill du vara en del av SEB?
Jag heter Nils-Åke Claeson, distriktschef Private Banking Core Norr, och söker en Private Banker till SEB Sundsvall. Har du en stark egen drivkraft? Vill du arbeta med att bygga en kundstock av förmögna kunder, med högt ställda krav på service, tillgänglighet och kompetens? Då kan det vara du som blir en del av Private Banking Core i Distrikt Norr!
Om jobbet Du kommer att ansvara för att utveckla en kundstock utifrån lönsamhet och kundnöjdhet, både genom förädling av befintliga kunder och genom att attrahera nya. Prospektering är en viktig del av din vardag där dina potentiella kunder kommer att vara företag, entreprenörer och privatpersoner. Genom din sociala kompetens och goda samarbetsförmåga bygger du starka nätverk såväl internt som externt. Du använder olika specialister för att bära ut hela bankens erbjudande till nuvarande och blivande kunder. Du utgår från vårt kontor i Sundsvall men kommer även att arbeta med kontoret i Örnsköldsvik.
Vem är duFör att lyckas i rollen behöver du ha en passion för människor och affärer. Du ska ha lätt för att bygga förtroende och vara inlyssnande, nyfiken och tydlig. Rollen ställer höga krav på ordning och reda, varför den vi söker måste ha en bra struktur på sitt arbete. En allt större del av vårat arbete sker digitalt, varför det kommer att krävas en vana att arbeta remote. Utöver att rollen kräver ett intresse för ekonomi i allmänhet och investeringar i synnerhet, ställer rollen också krav på att du har en Swedsec licens. Private Banking Core Sundsvall/Örnsköldsvik ingår i distrikt Norr. Där blir du en del i ett erfaret team som delar din passion för kund och affärer. Vi har ett nära samarbete med andra delar av banken, inklusive den nya divisionen, Private Wealth Management & Family Office.
Vad vi erbjuderSom Private Banker kommer du att arbeta i ett team med starkt affärsfokus och härlig teamkänsla. Rollen innefattar en tydlig målbild med goda möjligheter att styra sin egen tid.Läs mer om hur det är att jobba på SEB www.sebgroup.com/careerPå SEB är vi övertygade om att inkludering, mångfald och hållbarhet är avgörande för att driva tillväxt och innovation, leverera service i världsklass till våra kunder samt skapa värde för samhället i stort. En inkluderande organisation för oss innebär en kultur där vi är nyfikna på olika perspektiv och tankar, där alla kan bidra till sin fulla potential och känner sig uppskattade och respekterade. Mångfald på SEB betyder uppskattning och respekt för varandras skillnader och bakgrund. Alla är välkomna hos oss, oavsett ålder, kön, etnicitet, tro, sexuell läggning eller funktionshinder.
Välkommen med din ansökan!Bifoga ditt CV och ett personligt brev där du beskriver dig själv och vad du kan bidra med. Vi väljer ut kandidater löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan. Sista ansökningsdag är 2022-05-31. Om du har frågor om tjänsten kan du kontakta min distriktschefs-kollega Per Bonér på 070-762 14 64 eller per.boner@seb.se.
SEB Sverige har en omplaceringsskyldighet, varför denna tjänst kan komma att tillsätts genom omplacering.

Since our start 160 years ago, SEB has been guided by a strong belief that entrepreneurial thinkers combined with innovative companies are needed to create a better world. We are here to enable them to achieve their ambitions and succeed in both good and difficult times. We are the business engine of the bank, providing the financial expertise our organizational and private customers rely on. We do so with focus on our customers' needs, commitment to quality and trust, and an entrepreneurial mindset to continually improve our services. Read more: https://sebgroup.com/
Mer info
Område Sundsvall
Yrkesroll Bank, Finans & Försäkring, Bank & Finans
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)