Vill du jobba med logistik och inköp av transporter?

Vill du jobba med logistik och inköp av transporter?

En hållbar arbetsplats - en renare värld
På SCA har vi en tydlig plan för våra medarbetare. Den hänger ihop med vårt syfte: att med skogens kraft bidra till en hållbar framtid. Oavsett var du är i livet har vi plats för dig som vill utveckla och utvecklas, göra skillnad och tänka nytt. För när våra medarbetare växer, växer även vår verksamhet. Är du noggrann och målinriktad och har erfarenhet av logistik och inköp av transporter - då kanske detta är din nya utmaning! SCA Sourcing & Logistics är inne i ett expansivt skede och i syfte att säkerställa kvalitet och minska kostnaderna i våra upphandlingar vill vi nu förstärka vår organisation inom logistik och inköp av transporter.

Varmt välkommen med din ansökan!

Din nästa utmaning
Hos oss pågår en spännande utvecklingsresa och vi söker nu brett efter dig som vill anta utmaningen att arbeta med logistik och inköp av transporter. Rollen innebär att du tillsammans med dina kollegor utvecklar strategier och driver ständiga förbättringar inom ditt ansvarsområde. Du följer aktivt marknadsutvecklingen och arbetar med optimering av leverantörsbasen samt optimera processer och kostnader.

Du kommer att arbeta med logistikprojekt, upphandlingar och hantering av prislistor och avtal. Inom SCA pågår just nu ett omfattande digitaliseringsprojekt i att byta IT-miljö till SAP i vilket det finns stora möjligheter att ingå i. Arbetet med logistik och inköp av transporter sker med ett affärsmässigt fokus och i enlighet med SCAs policys och riktlinjer.

Vem är du?
Vi söker dig som har erfarenhet och kunskaper kring utveckling av inköp och logistiktjänster. Du har erfarenhet av kvalificerat inköpsarbete eller erfarenhet från transportbranschen. Det är en fördel om du är en skicklig förhandlare med viss vana att upprätta komplexa avtal. Du tycker om att arbeta med siffror och kan jobba systematisk för att driva och analysera upphandlingar och logistiklösningar. Vidare har du erfarenhet av dataanalys och du kommunicerar obehindrat på svenska likväl som på engelska.

Som person tror vi att du är resultatorienterad, gillar samarbete, är drivande och noggrann. Du har lätt för att bygga samt bibehålla relationer både externt och internt. Du är förtroendeingivande, trivs med att jobba i team samt individuellt, har en god analys- och problemlösningsförmåga samt ett strukturerat arbetssätt. Din personlighet samspelar med SCAs kärnvärden: Respekt, Högklassighet och Ansvar. Placeringsort för tjänsten är Tunadal, Sundsvall, men kan innebära visst resande.

Vad erbjuder vi dig?
Utgångspunkten är en hälsosam och säker arbetsmiljö. Vi jobbar också medvetet för att skapa ett högt värde för individen och en stolthet över det vi gör tillsammans. Att jobba på SCA ska vara ett meningsfullt arbetsliv. För vi vet att det är människorna som gör framgångarna. Varje dag, året runt.

Vill du veta mer?
För mer information om tjänsten kontakta Lotta Åkre,
kommersiell chef, lotta.akre@sca.com, 070-626 82 25.

För mer information om rekryteringsprocessen kontakta Nina Sterning-Näslund, HR-specialist, rekrytering, nina.sterning-naslund@sca.com,
073-074 28 66.

Facklig kontakt;
Anette Karlsson, Sveriges Ingenjörer Saco 060-194410, anette.karlsson@sca.com

Sista ansökningsdag är den 21 augusti, 2022
Mer info
Kontaktperson Lotta Åkre
Telefon 070-626 82 25
Område Sundsvall
Yrkesroll Ekonomi, Inköpare, Transport & Logistik, Logistik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.sca.com/sv/
Sista ansökningsdag 21 aug 2022 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Kärnan i SCAs verksamhet är den växande skogen, Europas största privata skogsinnehav. Kring denna unika resurs har vi byggt en välutvecklad värdekedja baserad på förnybar råvara från våra egna och andras skogar. Vi erbjuder förpackningspapper, massa, trävaror, förnybar energi, tjänster för skogsägare och effektiva transportlösningar.

Skogsbolaget SCA hade 2021 ca 4000 anställda och en försäljning på 18,8 miljarder kronor. SCA grundades 1929 och har sitt huvudkontor i Sundsvall.