Underhållstekniker

Underhållstekniker

Arbetar du idag inom El- & Automation och vill ta klivet mot en arbetsledande roll? Är du en initiativrik problemlösare och vill jobba på ett av världens största pappersbruk – då är detta din nya utmaning! Till SCA Ortviken söker vi nu två Underhållstekniker. Varmt välkommen med din ansökan!

Din nästa utmaning
I den här rollen kommer du att arbeta med underhållsinsatser på din avdelning inom området El- och Automation. Du kommer själv att utföra en viss del av arbetet samtidigt som du kommer att leda och fördela arbetet till andra. Beredning är också en del av arbetet och detta sker i samarbete med driften, underhållsplanerare samt med vårt centrala underhåll. Du stödjer underhållsplanerare i deras arbete samt utför/leder felsökning och reparationer. En annan mycket viktig uppgift är att riskinventera alla underhållsinsatser så att det kan utföras med största möjliga personsäkerhet.

Arbetsuppgifterna innebär också att du säkerställer att underhållssystemet (IFS) används på rätt sätt samt att du stöttar så att reservdelshållningen optimeras och att inköp genomförs. Du medverkar också vid uppföljning och styrning av de strategiska underhållsplanerna.

Vi söker två personer – en till vårt processavsnitt Massa och en till vårt processavsnitt Ved & Energi. Du rapporterar till Underhållsledaren inom respektive processavsnitt.

SCA Ortviken i Sundsvall är ett av världens största tryckpappersbruk. SCA Ortviken erbjuder högkvalitativa bestrukna och obestrukna produkter producerade på färsk gran från Norrlands skogar.

Vem är du?
Du som söker har en teknisk utbildning från gymnasiet, yrkeshögskola och/eller högskola/universitet med inriktning El och Automation eller motsvarande arbetslivserfarenhet.

För att lyckas i den här rollen tror vi att du är självgående, strukturerad och en initiativrik problemlösare som brinner för utmaningar. Du är positiv och kreativ med ett genuint intresse för kärnfrågorna inom underhåll. Du bidrar med din energi samt med din förmåga att prestigelöst dela med dig av kunskaper och erfarenheter.

Arbetet innebär många kontakter, varför intresse och kunskap att kommunicera i tal och skrift är en förutsättning. Det är även viktigt att du har en god social förmåga, kan fånga upp och analysera så väl underhåll som driftorganisationens frågeställningar och förbättringsområden.

För oss är det också viktigt att ditt beteende samspelar med SCAs kärnvärden: respekt, högklassighet och ansvar.

Vad erbjuder vi dig?
Vi erbjuder ett arbete där varje dag är stimulerande, varierande och händelserik. I den här tjänsten får du stor chans att utvecklas både på det personliga planet likväl som inom tekniken.

På SCA bryr vi oss om dig som anställd. Vi strävar efter en hälsosam arbetsmiljö som ger dig förutsättningar för ett hållbart och roligt arbetsliv, oavsett var du är i livet.

Vill du veta mer?
För ytterligare information om tjänsterna:
Stefan Berglund
Underhållsledare Ved & Energi
060 – 19 46 48
stefan.berglund.es@sca.com

Jonas Horngren
Underhållsledare Massa
060 – 19 46 12
jonas.horngren@sca.com

För ytterligare information om rekryteringsprocessen:
Linnea Nyström
Rekryteringsspecialist
060- 19 33 79
linnea.nystrom@sca.com

Facklig företrädare:
Jan Oberg
Pappers
060-194255
jan.oberg@sca.com

Tjänsterna är tillsvidare med tillträde enligt överenskommelse.

Varmt välkommen med din ansökan snarast, då urval och intervjuer kan komma att ske löpande, dock senast den 25:e november 2018.
Mer info
Kontaktperson Linnea Nyström
Telefon 060- 19 33 79
Område Sundsvall
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion, Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 25 nov (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Kärnan i SCAs verksamhet är skogen, Europas största privata skogsinnehav. Kring denna unika resurs har vi byggt en välutvecklad värdekedja baserad på förnybar råvara från våra egna och andras skogar. Vi erbjuder papper för tryck och förpackningar, massa, trävaror, förnybar energi, tjänster för skogsägare och effektiva transportlösningar.