Underhållsspecialist EA

Underhållsspecialist EA

En hållbar arbetsplats – en renare värld
Är du en framåtriktad person som drivs av utveckling och samarbete? Då kan det vara dig vi söker! Just nu söker vi en Underhållsspecialist med el- och automationsinriktning till SCA Ortviken CTMP. Varmt välkommen med din ansökan!

På SCA har vi en tydlig plan för våra medarbetare. Den hänger ihop med vårt syfte: att med skogens kraft bidra till en hållbar framtid. Oavsett var du är i livet har vi plats för dig som vill utveckla och utvecklas, göra skillnad och tänka nytt. För när våra medarbetare växer, växer även vår verksamhet.

Din nästa utmaning
Här får du möjligheten att vara med och skapa nya SCA CTMP Ortviken. Som underhållsspecialist arbetar du med planering och genomförande av löpande underhåll och projekt inom el, automation och reglerteknik. Planeringen sker i nära samarbete med driftsorganisationen och våra planerare inom vår centrala underhållsorganisation. Du medverkar du också vid budgetförslag, uppföljning och styrning.

Du sätter säkerheten främst och är drivande inom skyddsarbeten inom ditt ansvarsområde. Tjänsten är placerad vid SCA Ortviken CTMP.

Vem är du?
Vi söker dig som har en gymnasieutbildning med teknisk inriktning mot el och automation, gärna med en kompletterande eftergymnasial utbildning. Du är van att vara teknisk specialist inom el och automationsområdet och känner dig trygg i den rollen. Du har kompetens gällande processteknisk utrustning för massatillverkning alternativt liknande industriell utrustning. Vi söker dig som ständigt vill lära dig nytt, uppdatera och bygga på din el och automationskompetens.

Vi ser att du är van att samarbeta med kollegor med andra specialistkompetenser och sporras av att tillsammans hittar lösningar. Utöver detta vill vi att du har en god planeringsförmåga samt ett systematiskt arbetssätt. Som person har du en drivkraft att hela tiden vilja utvecklas, både i din yrkeskompetens och som person. För att lyckas i denna roll tror vi att du trivs med arbetsledning och gillar att samarbeta med andra. Du bidrar med din energi samt med din förmåga att prestigelöst dela med dig av kunskaper och erfarenheter. Du jobbar metodiskt med säkerhetsfrågor gällande el- och automation.

Då allt arbete sker i nära samverkan med drift- och övriga underhållsorganisationen samt övriga kontakter utanför företaget tror vi att du har lätt för att kommunicera och är pedagogisk. För oss är det också viktigt att ditt beteende samspelar med SCAs kärnvärden: respekt, högklassighet och ansvar.

Vad erbjuder vi dig?
I den här rollen ges du möjlighet till såväl teknisk som personlig utveckling. På SCA bryr vi oss om dig som anställd. Utgångspunkten är en hälsosam och säker arbetsmiljö. Vi jobbar också medvetet för att skapa ett högt värde för individen och en stolthet över det vi gör tillsammans. Att jobba på SCA ska vara ett meningsfullt arbetsliv. För vi vet att det är människorna som gör framgångarna. Varje dag, året runt.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med start enligt överenskommelse.

Vill du veta mer?
För mer information om tjänsten: Anders Mattsson gruppchef underhåll CTMP och Renseri SCA Ortviken, 060- 19 45 28, anders.mattsson@sca.com

För mer information om rekryteringsprocessen: Alma Gustafsson, HR-specialist, 070-264 12 27, alma.gustafsson@sca.com

Facklig företrädare: Ledarna: Morgan Nylander, morgan.nylander@sca.com, Sveriges Ingenjörer: Erika Wallin-Bjurström, erika.wallinbjurstrom@sca.com, Unionen: Stefan Östman, stefan.ostman@sca.com

Sista ansökningsdag är: 2022-05-22
Mer info
Kontaktperson Anders Mattsson
Telefon 060- 19 45 28
Område Sundsvall
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Elektriker, Industri & Anläggning, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.sca.com/sv/
Sista ansökningsdag 22 maj 2022 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Kärnan i SCAs verksamhet är skogen, Europas största privata skogsinnehav. Kring denna unika resurs har vi byggt en välutvecklad värdekedja baserad på förnybar råvara från våra egna och andras skogar. Vi erbjuder papper för tryck och förpackningar, massa, trävaror, förnybar energi, tjänster för skogsägare och effektiva transportlösningar.