Strategisk flödesplanerare - Early Career

Strategisk flödesplanerare - Early Career

Forma skogens framtid. Sök Early Career-programmet och bli vår nästa ledare eller specialist. Tillsammans formar vi morgondagen med skogens kraft!

I vårt Early Career-program kombinerar du en fast tjänst som flödesplanerare i Sundsvall med en personlig utvecklingsresa. Är du nyutexaminerad med ett par års arbetslivserfarenhet och längtar till Norrland? Då skall du anta den här utmaningen! Här hos oss på SCA får du en helt unik möjlighet att sätta fart på karriären. Varmt välkommen med din ansökan!

Din nästa utmaning
Vi söker dig som vill utvecklas i ett företag med stark framtidstro.

Du arbetar med SCA skogs huvudprocess; hela vägen från anskaffning och leverans till kund. Arbetet består av optimering och att tillsammans med verksamheten skapa planer som är bäst för helheten. Du kommer att arbeta med analys och uppföljning av huvudprocessen. Eftersom SCA är inne i ett digitaliseringsarbete kommer du att vara del av implementering och utvecklingen av SAP IBP (Integrated Business Planning). Som Flödesplanerare är du en viktig länk i vår hållbara värdekedja från skog till kund för våra förnybara produkter. Vi erbjuder en tillsvidareanställning till en specifik tjänst och samtidigt en plats på Early Career-programmet - personlig utveckling och karriärsstöd under 18 månader.

Programmet ger dig förståelse för våra affärer, en överblick över hela organisationen och ett stort kontaktnät. Tillsammans med övriga deltagare jobbar du parallellt med personlig utveckling, självkännedom, kommunikation, ledarskap, coaching, projektledning, värderingar, gruppdynamik och konflikthantering. Engagerade chefer och medarbetare finns till hands för att stötta och dela med sig av sina erfarenheter.

Vem är du?
Vi söker SCA:s framtida ledare och specialister med ledarförmåga.

Du gillar att arbeta brett och optimera på helheten samtidigt som du är intresserad av detaljerna. Du är kommunikativ, gillar att samarbeta, kan ta beslut och har förmåga att samverka på olika kontaktytor. Du har ett intresse av att jobba med helheten i vår verksamhet och vi ser gärna att du har arbetat med optimering och IBP. Vi tror att du har en utbildningsbakgrund som civilingenjör/civilekonom gärna med inriktning på logistik. Du har jobbat ett par år och känner att du vill utvecklas vidare. Vi tror att det här är ditt andra jobb efter avslutad utbildning. Du är engagerad och har ett stort intresse av både verksamhet och människor. Du skapar förtroende, visar mod och trivs med att samarbeta.

På SCA anser vi att förmågan att kommunicera effektivt på ett öppet och rakt sätt är viktigt för att utveckla goda relationer både internt och externt. Att ha förmågan att se helheten i kombination med att vara kundorienterad och affärsmässig är en förutsättning för att nå mål och skapa resultat. Vi söker dig som utmanas av förändrings och som är en förebild för andra gällande hälsa och säkerhet.

Du uttrycker dig flytande i svenska och engelska i både tal och skrift. Eftersom resor kan förekomma ställer vi krav på B-körkort.

Din personlighet och ditt beteende samspelar med våra kärnvärden: ansvar, högklassighet och respekt. Och självklart vill du jobba på ett företag med hållbarhet som ledstjärna och en stark framtidstro.

Vad erbjuder vi dig?
Forma vår framtid. Sök Early Career-programmet och bli ledare eller specialist. Tillsammans bidrar vi till lösningen på klimatfrågan med skogens kraft!

Vi erbjuder dig ett arbete som är mångsidigt, lärorikt och socialt. Hos oss blir du en del av ett stort företag med många möjligheter till både professionell och personlig utveckling. Vi bryr oss om dig som medarbetare! Hållbarhet, innovation och omtanke genomsyrar allt vi gör inom SCA. Därför är vi intresserade av individer som vill göra skillnad och vågar tänka nytt. Vi strävar efter en hälsosam arbetsmiljö som ger dig förutsättningar för ett hållbart och roligt arbetsliv, oavsett var du är i livet.

Vill du veta mer?
För ytterligare information om tjänsten, kontakta Sofia Johansson, Strategisk flödesplanerare, Industriförsörjning, sofia.johansson@sca.com, 0706-261773.

För ytterligare information om rekryteringsprocessen, kontakta Maria Nyberg, rekryteringschef, 070-561 02 76, maria.nyberg@sca.com.

Fackliga kontaktpersoner är: Petter Huuva, Ledarna, 0920-259932
Erik Forsberg, Akademikerförbundet, 060-193323
Tony Öhman, Unionen, 0612 - 881 09

Varmt välkommen med din ansökan senast 1 oktober 2022.
Tjänsten är tillsvidare med tillträde i januari 2023.

Placering för denna tjänst är på Skepparplatsen 1, i Sundsvall. Under de första 18 månaderna deltar du parallellt med ditt arbete i vårt Early Career-program.
Mer info
Kontaktperson Maria Nyberg
Telefon 070-561 02 76
Område Sundsvall
Yrkesroll Ekonomi, Teknik & Ingenjör, Civilingenjör
Typ av anställning Heltid, Trainee
Hemsida https://www.sca.com/sv/
Sista ansökningsdag 1 okt 2022 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Kärnan i SCA:s verksamhet är skogen, 2,6 miljoner hektar i norra Sverige. Kring denna unika resurs har vi byggt en välutvecklad värdekedja baserad på förnybar råvara från våra egna och andras skogar.

SCA har en effektiv och integrerad värdekedja med ett miljöcertifierat skogsbruk och moderna produktionsanläggningar belägna i anslutning till skogsinnehavet. SCA:s snabbt växande skog binder koldioxid, bolagets produkter bidrar till ett mer hållbart samhälle och den förnybara fibern kan ersätta produkter baserade på fossila råvaror.