Affärsutvecklare - Early Career

Affärsutvecklare - Early Career

En hållbar arbetsplats - en renare värld
Forma skogens framtid. Sök Early Career-programmet och bli vår nästa ledare eller specialist. Tillsammans formar vi morgondagen med skogens kraft! I vårt Early Career-program kombinerar du en fast tjänst som Affärsutvecklare med en personlig utvecklingsresa. Är du nyutexaminerad med ett par års arbetslivserfarenhet och längtar till Norrland? Då skall du anta den här utmaningen! Här hos oss på SCA får du en helt unik möjlighet att sätta fart på karriären. Varmt välkommen med din ansökan!

Din nästa utmaning
Vi söker dig som vill utvecklas i ett företag med stark framtidstro. Som affärsutvecklare hos oss på SCA kommer du ansvara för utvecklingen av SCA:s affärer inom ditt verksamhetsområde genom att driva förbättringsprojekt, marknadsanalyser och identifiera nya affärsmöjligheter på såväl lång som kort sikt. Arbetet bygger på att strategiskt skapa förutsättningar för nya affärsmöjligheter och även optimering av processer och produkter. Som affärsutvecklare kommer du ha många kontaktytor med interna och externa parter på såväl nationell som internationell nivå. Du arbetar analytiskt för att kunna fatta rationella och affärsmässiga beslut.

Specifikt för denna tjänst på Tunadals sågverk kommer du ges möjlighet att växa in i en roll där grunden sätts genom mer operativt arbete för att skapa förståelse och förutsättningar affärens möjligheter till att utveckling. SCA Tunadal är ett av Sveriges största sågverk och vi fortsätter vår resa med att växa. Som Affärsutvecklare blir du en viktig länk i vår hållbara värdekedja från skog till kund för våra förnybara produkter.

Vi erbjuder en tillsvidareanställning till en specifik tjänst och samtidigt en plats på Early Career-programmet - personlig utveckling under 18 månader. Programmet ger dig förståelse för våra affärer, en överblick över hela organisationen och ett stort kontaktnät. Tillsammans med övriga deltagare jobbar du parallellt med personlig utveckling, självkännedom, kommunikation, ledarskap, coaching, förändringsledning, värderingar, gruppdynamik och konflikthantering. Engagerade chefer och medarbetare finns till hands för att stötta och dela med sig av sina erfarenheter.

Vem är du?
Vi söker SCA:s framtida ledare och specialister med ledarförmåga. För att passa i den här rollen bör du inneha en högskoleutbildning inom ekonomi- och/eller ingenjörsinriktning. Du är i början av din karriär och vill växa in i en roll med möjlighet till utveckling.

Som person bör du ha lätt för att engagera dig, du har en stark egen drivkraft att lära dig nytt och ser möjligheter att växa genom samarbete med andra. Tillsammans kan vi dra nytta och lära av varandra för att ständigt utvecklas. Vi ser att du gillar analytiska arbete kopplat till marknad och att hitta lösningar.

Du har jobbat ett par år och känner att du vill utvecklas vidare. Vi tror att det här är ditt andra jobb efter avslutad utbildning. Du är engagerad och har ett stort intresse av både teknik och människor. Du skapar förtroende, visar mod och trivs med att samarbeta.

På SCA anser vi att förmågan att kommunicera effektivt på ett öppet och rakt sätt är viktigt för att utveckla goda relationer både internt och externt. Att ha förmågan att se helheten i kombination med att vara kundorienterad och affärsmässig är en förutsättning för att nå mål och skapa resultat. Vi söker dig som utmanas av förändrings och som är en förebild för andra gällande hälsa och säkerhet.

Du uttrycker dig flytande i svenska och engelska i både tal och skrift. Eftersom resor kan förekomma ställer vi krav på B-körkort.

Din personlighet och ditt beteende samspelar med våra kärnvärden: ansvar, högklassighet och respekt. Och självklart vill du jobba på ett företag med hållbarhet som ledstjärna och en stark framtidstro.

Vad erbjuder vi dig?
Forma vår framtid. Sök Early Career-programmet och bli ledare eller specialist. Tillsammans bidrar vi till lösningen på klimatfrågan med skogens kraft! Vi erbjuder dig ett arbete som är mångsidigt, lärorikt och socialt. Hos oss blir du en del av ett stort företag med många möjligheter till både professionell och personlig utveckling. Vi bryr oss om dig som medarbetare!

Hållbarhet, innovation och omtanke genomsyrar allt vi gör inom SCA. Därför är vi intresserade av individer som vill göra skillnad och vågar tänka nytt. Vi strävar efter en hälsosam arbetsmiljö som ger dig förutsättningar för ett hållbart och roligt arbetsliv, oavsett var du är i livet.

Vill du veta mer?
För ytterligare information om tjänsten, kontakta Fredrik Persson, Affärschef, 070-671 32 98.

För ytterligare information om rekryteringsprocessen, kontakta Maria Nyberg, rekryteringschef, 070-561 02 76, maria.nyberg@sca.com.

Fackliga kontaktpersoner är: Jennie Hedenqvist, 060-19 39 99, jennie.hedenqvist@sca.com

Varmt välkommen med din ansökan senast 1 oktober 2022.
Tjänsten är tillsvidare med tillträde i januari 2023.

Placering för denna tjänst är på SCA Tunadals sågverk i Sundsvall. Under de första 18 månaderna deltar du parallellt med ditt arbete i vårt Early Career-program.
Mer info
Kontaktperson Maria Nyberg
Telefon 070-561 02 76
Område Sundsvall
Yrkesroll Organisation & ledning, Ekonomi, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Trainee
Hemsida https://www.sca.com/sv/
Sista ansökningsdag 1 okt 2022 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Kärnan i SCAs verksamhet är den växande skogen, Europas största privata skogsinnehav. Kring denna unika resurs har vi byggt en välutvecklad värdekedja baserad på förnybar råvara från våra egna och andras skogar. Vi erbjuder förpackningspapper, massa, trävaror, förnybar energi, tjänster för skogsägare och effektiva transportlösningar.

Skogsbolaget SCA hade 2021 ca 4000 anställda och en försäljning på 18,8 miljarder kronor. SCA grundades 1929 och har sitt huvudkontor i Sundsvall.