Är du den som alltid vill ta reda på hur tekniken fungerar och som ständigt söker förbättringar. Då kan det här vara din nästa utmaning.

Vi söker nu en elektriker med övergripande elansvar till Tunadal sågverk
som är ett av fem sågverk inom SCA Wood. Varmt välkommen med din ansökan!


Din nästa utmaning

Den här tjänsten som elektriker kommer att ha det övergripande el-ansvaret på Tunadal sågverk. Arbetet kommer att ske på dagtid och dina arbetsuppgifter består av att självständigt utföra reparationer, avhjälpande och förebyggande underhållsarbeten på el- och automationsutrustning, styrsystem samt inom området allmän el.
Du kommer att medverka i problemlösning, optimering och förbättringar av vår anläggning. Du kommer att arbeta fram nya rutiner och arbetssätt samt planerar och prioritera el-arbeten med skiftgruppen. Du deltar i det kontinuerliga förbättringsarbetet och arbetar med utveckling, effektivisering och optimering av underhållsarbetet med säkerhet i fokus. Du kommer även att rapportera utfört arbete och avvikelser i för uppgiften avsedda system.

Vem är du?

Vi söker dig som har stort teknikintresse och som vill utvecklas inom området. Du är serviceinriktad, driven, handlingskraftig och ansvarsfull. Du har lätt att arbeta självständigt i din arbetsdag, du är proaktiv och är en engagerad lagspelare med viljan att nå uppsatta mål.

Vi ser att du har gymnasieutbildning med inriktning mot el och/eller automation, är tekniskt kunnig samt har god analytisk förmåga och förståelse för den tekniska processen. Erfarenhet från
sågverksbranschen eller annan industri är meriterande. Självklart har du fokus på säkerhet, kvalitet och noggrannhet i dina arbetsuppgifter.

Du har goda kunskaper att arbeta i Office paketets program. Stor hänsyn tas till personliga egenskaper där vi värdesätter god samarbetsförmåga, ett strukturerat arbetssätt samt att din personlighet och ditt beteende samspelar med SCAs kärnvärden; Respekt, Högklassighet och Ansvar.

Vad erbjuder vi dig?

Vi erbjuder ett arbete där varje dag är stimulerande, varierande och händelserikt. Du kommer jobba i ett team med engagerande kollegor och i ett företag som har en stark framtidstro och hållbarhet som ledstjärna.

På SCA bryr vi oss om dig som anställd. Vi strävar efter en hälsosam arbetsmiljö som ger dig förutsättningar för ett hållbart och roligt arbetsliv, oavsett var du är i livet.

Vill du veta mer?

För ytterligare information om tjänsten kontakta gärna:
Anton Larsson, underhållschef Tunadal sågverk, 070 – 240 10 54, anton.larsson@sca.com

Marcus Sundström, facklig representant GS, 060- 19 39 09, markus.sundstrom@sca.com

Tjänsten är tillsvidare med tillträde enligt överenskommelse.
Varmt välkommen med din ansökan snarast då urval och intervjuer kan komma att ske löpande, dock senast den 18 december 2019.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.
Mer info
Område Sundsvall
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.sca.com
Sista ansökningsdag 18 dec 2019 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Kärnan i SCAs verksamhet är skogen, Europas största privata skogsinnehav. Kring denna unika resurs har vi byggt en välutvecklad värdekedja baserad på förnybar råvara från våra egna och andras skogar.
Vi erbjuder papper för tryck och förpackningar, massa, trävaror, förnybar energi, tjänster för skogsägare och effektiva transportlösningar.

SCA Wood är en av Europas ledande leverantörer av träbaserade produkter med en årlig produktion på 2,1 miljoner kubikmeter. Produktsortimentet kompletteras med service och distributionslösningar till kunder över hela världen inom träindustri och byggvaruhandel.