Timanställda till Kundstjänst

Timanställda till Kundstjänst

Just nu söker vi medarbetare till vår Kundtjänst för timanställning efter behov
I rollen som kundtjänstmedarbetare arbetar du med förfrågningar från framförallt våra kunder via telefon och e-post. Frågorna handlar bland annat om fakturor, hyresavier, registerinformation, webbattest och felanmälningar från boende. Våra kunder är främst fastighetsägare och bostadsrättsföreningar.

Vanliga kontakter från våra kunder kan till exempel vara:
  • Allmänna fastighetsrelaterade frågor
  • Felanmälan
  • Mäklarbild
  • Utdrag ur lägenhetsregister
  • Inloggningsfrågor
  • Fakturafrågor
Kundtjänst öppettider är mellan 07:00-21:00. Det förekommer schemaläggning och arbetstider kan variera utifrån arbetsmängd.

KVALIFIKATIONER
Arbetet ställer höga krav på att du har en utåtriktad personlighet, servicekänsla samt en god problemlösningsförmåga. Du är orädd och har förmåga att ta egna initiativ när det behövs.

Du trivs i samtalet med människor och har lätt för att skapa förtroende. Eftersom arbetet innebär en daglig kundkontakt ser vi gärna att du är kommunikativ. Har du erfarenhet från någon form av receptions- och/eller telefoniarbete är det meriterande. Vi arbetar i flera IT-system så god datorvana är ett krav.

Intervjuer sker löpande, välkommen med din ansökan redan idag! Bifoga CV och Personligt brev som motiverar varför just du passar för tjänsten.
Mer info
Område Sundsvall
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Deltid, Extrajobb
Hemsida https://www.sbc.se/
Sista ansökningsdag 8 dec 2019 (25 dagar kvar)