Säljare, Sundsvall

Säljare, Sundsvall

Vi behöver förstärkning och söker nu en

Säljare till Sundsvall med omnejd

Arbetsbeskrivning

Som utesäljare hos oss arbetar du med uppsökande försäljning, där du huvudsakligen förväntas sälja våra produkter till markentreprenörer och inspirera beställare till att välja företagets lösningar. Du bokar dina egna möten, offererar, förhandlar, skriver avtal och till din hjälp har du innesäljare och produktspecialister som stödjer dig i ditt arbete. Distriktet omfattar Sundsvall, Gävle, Östersund och Örnsköldsvik, vi tror att Sundsvall är en lämlig bostadsort, dock är rätt person det viktigaste för denna tjänst.

Din profil
  • Du har tidigare erfarenhet av fältförsäljning, gärna inom bygg/infrastruktur, men det är inget krav.
  • Du är självgående, uthållig, arbetar strukturerat och ser dig själv som en driven lagspelare.
  • Du har affärsfokus, är förtroendeingivande och bra på att skapa långsiktiga relationer med både kunder och medarbetare.
  • Du har goda IT-kunskaper, är kommunikativ och uttrycker dig väl i tal och skrift på både svenska och engelska.
  • Du har B-körkort.
Vi erbjuder

S:t Eriks är ett marknadsledande företag där rätt person får stora möjligheter utveckla sig själv. Och nu söker vi dig som vill vara med och påverka företagets fortsatta tillväxt. Du kommer att ha en central roll i en organisation som präglas av korta beslutsvägar. Känner du igen dig i ovanstående och tycker att detta låter som en intressant utmaning är du varmt välkommen med din ansökan.

Kontakt

I den här rekryteringen samarbetar vi med Säljpoolen. Vill du ha ytterligare information är du välkommen att kontakta Rekryteringskonsult Marie Gummerus på telefon 070-657 80 74. Urval och intervjuer sker löpande.

Välkommen med din ansökan!

Företaget S:t Eriks startade 1888 och är idag Sveriges ledande leverantör av plattor, marksten, murar, block och VA-system i betong och natursten. Våra kunder består av större och mindre entreprenadföretag i bygg- och anläggningsbranschen, kommuner, statliga verk samt återförsäljare. Över tre sekel har vi byggt upp resurser, sortiment, kunskap och erfarenhet som ger våra kunder nästan obegränsade möjligheter att skapa i sten och betong. Det finns många som kan gjuta plattor och rör av betong. Men inte alla erbjuder projektanpassade helhetslösningar som skapar mervärden för kunden! S:t Eriks har ca 400 medarbetare och omsätter ca 1 000 MSEK. Läs mer på steriks.se

Sökord: Säljare, Teknisk säljare, VA, Infrastruktur, Produktchef, Utesäljare, Fältsäljare, Area Manager, Area Sales Manager, Regionsäljare, Regionchef, Account Manager, Försäljningsingenjör
Mer info
Område Sundsvall
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Säljpoolen AB
Sista ansökningsdag 13 nov (54 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och vi har specialiserat oss på att rekrytera personal inom följande befattningar: säljare, innesäljare, chefer och marknad. Vi tillsätter ca 450 tjänster per år!