Vi fortsätter att växa – nu söker vi rådgivare till flera orter längs Norrlandskusten!

Vi fortsätter att växa – nu söker vi rådgivare till flera orter längs Norrlandskusten!

Vill du hjälpa människor till en tryggare och rikare vardag? Söderberg & Partners expanderar i flera orter längs Norrlandskusten och söker engagerade rådgivare med ett starkt personligt driv. Vi söker just nu rådgivare inom såväl investeringsrådgivning som pensionsrådgivning.

Du kommer att arbeta med olika typer av kunder och arbetar självständigt men i nära samarbete med övriga kollegor. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och vi letar efter dig som ser värdet i att skapa optimala lösningar för kunden och hållbara och stabila relationer. Som rådgivare inom Söderberg & Partners har du tillgång till en gedigen analysavdelning inom försäkringar och finansiella produkter samt ett marknadsledande systemstöd. Våra rådgivare får toppbetyg och enligt SKI har vi Sveriges nöjdaste kunder, för nionde året i rad.

Pension

Som rådgivare inom LIV, arbetar du med att ge kvalificerad tjänstepensionsrådgivning mot både befintliga och nya kundföretag. Du ska kunna arbeta både självständigt och i team och du har ett strategiskt ansvar att bygga och utveckla din egen kundportfölj.

Wealth Management

Som rådgivare inom Wealth Management hjälper du våra kunder att optimera sina finansiella placeringar. Söderberg & Partners Wealth Management är den del inom Söderberg & Partners som uteslutande fokuserar på kapitalförvaltning. Våra kunder är privatpersoner, ägarledda företag, stiftelser och institutioner.
  • Rådgivare inom pension eller investeringsrådgivning
  • Har ett starkt finansiellt intresse och ett driv att lära och utvecklas vidare
  • Är affärs- och kundfokuserad
  • Har stor förmåga att skapa och utveckla långsiktiga relationer
  • Har stort eget driv och vill utvecklas i branschen tillsammans med oss
Licensiering via Insuresec/Swedsec är meriterande men personlig lämplighet, kunnighet och driv spelar också in.

Vi har en stark företagskultur där medarbetarna har höga ambitioner och ett stort engagemang och intresse för sina respektive arbetsområden. Våra värderingar är viktiga och något vi lever efter i vardagen. Är du driven, hjälpsam, ansvarsfull och modig ser vi gärna att du söker dig till oss. Vi letar efter medarbetare som sporras av stort eget ansvar, men som också ser till helheten och hjälper sina kollegor. Vi är öppna för förändring och nya idéer vilket ger dig stora möjligheter till personlig utveckling.

Vi rekryterar löpande så registrera gärna dina uppgifter så snart som möjligt. Välkommen med din ansökan!

Placering: Sundsvall, Umeå, Örnsköldsvik

Tillträde: Snarast, efter överenskommelse

Sista ansökningsdag: 2020-01-31

Kontaktperson: Jens Näslund, 072 - 855 5365
Mer info
Kontaktperson Jens Näslund
Telefon 072-855 5365
Område Sundsvall
Yrkesroll Bank, Finans & Försäkring, Analys & Rådgivning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 31 jan 2021 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Söderberg & Partners grundades 2004 av nio entreprenöriella analytiker och är idag en av Sveriges ledande finansiella rådgivare och förmedlare av försäkringar och finansiella produkter.

Vi bedriver verksamhet inom bland annat tjänstepensionsrådgivning, försäkringsrådgivning och försäkringsförmedling, samt kapitalrådgivning och kapitalförvaltning. Vi utvecklar och erbjuder även digitala verktyg för bland annat finansiell rådgivning och för löne-, och förmånshantering. Vi har valt, som första företag i svenskt näringsliv, att klimatkompensera våra medarbetare, både i arbetet och på fritiden.

Vi har en stark företagskultur där medarbetarna har höga ambitioner och ett stort engagemang. Organisationen är kreativ och dynamisk med korta beslutsvägar och stort utrymme för egna idéer vilket skapar en inspirerande miljö där du har möjlighet att utvecklas snabbt.

Vi premierar medarbetare som sporras av stort eget ansvar och som har drivkraft att kontinuerligt utvecklas och föra sina arbetsuppgifter framåt. Vi är måna om att hjälpa varandra, men även att ha mod att testa nya vägar.

Vår resa har bara börjat och vi söker ständigt efter begåvade och kompetenta medarbetare med en stark vilja att nå framgång. Vill du vara med och bygga vår framtid?