Serviceinriktad LIV-administratör

Serviceinriktad LIV-administratör

Söker du en bred administrativ tjänst i ett ledande företag? Har du intresse och erfarenhet av pension och försäkring?

Söderberg & Partners Centrala Administration i Sundsvall söker en engagerad, noggrann och ansvarsfull administratör inom livförsäkringar.

Arbetet består av att vara en del av den löpande administrationen i form av kundansvarig livadministratör. Du blir en sammanhållande länk mellan rådgivarna, försäkringsbolagen och kunderna och arbetet är både självständigt och varierande. Vi söker dig som är öppen och trevlig, samt har en vilja att självständigt lösa problem och ta ansvar för dina arbetsuppgifter.
  • Har tidigare erfarenhet av administration, gärna försäkringsadministration
  • Är noggrann, effektiv och strukturerad
  • Är kommunikativ och serviceinriktad
  • Kan identifiera dig med våra värderingar att vara Ansvarsfull, Hjälpsam, Driven och Modig
Placering: Kyrkogatan 22, Sundsvall

Tillträdesdatum: Snarast, efter överenskommelse

Sista ansökningsdag: 2019-12-19

Kontaktperson: Mattias Näsström, 076-149 52 37

Vi har redan tagit beslut om annonsering samt rekryteringsprocess för denna tjänst och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med försäljare av annonsplatser och rekryteringsfirmor.
Mer info
Kontaktperson Mattias Näsström
Telefon 076-149 52 37
Område Sundsvall
Yrkesroll Administration, Assistent
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 19 dec 2019 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Söderberg & Partners grundades 2004 av nio entreprenöriella analytiker och är idag en av Sveriges ledande finansiella rådgivare och förmedlare av försäkringar och finansiella produkter.

Vi bedriver verksamhet inom bland annat tjänstepensionsrådgivning, försäkringsrådgivning och försäkringsförmedling, samt kapitalrådgivning och kapitalförvaltning. Vi utvecklar och erbjuder även digitala verktyg för bland annat finansiell rådgivning och för löne-, och förmånshantering. Vi har valt, som första företag i svenskt näringsliv, att klimatkompensera våra medarbetare, både i arbetet och på fritiden.

Vi har en stark företagskultur där medarbetarna har höga ambitioner och ett stort engagemang. Organisationen är kreativ och dynamisk med korta beslutsvägar och stort utrymme för egna idéer vilket skapar en inspirerande miljö där du har möjlighet att utvecklas snabbt.

Vi premierar medarbetare som sporras av stort eget ansvar och som har drivkraft att kontinuerligt utvecklas och föra sina arbetsuppgifter framåt. Vi är måna om att hjälpa varandra, men även att ha mod att testa nya vägar.

Vår resa har bara börjat och vi söker ständigt efter begåvade och kompetenta medarbetare med en stark vilja att nå framgång. Vill du vara med och bygga vår framtid?