Kundtjänstmedarbetare Gruppförsäkring

Kundtjänstmedarbetare Gruppförsäkring

Har du erfarenhet av merförsäljning och kundservice inom försäkring? Söker du en bred tjänst med mycket kundkontakt i ett ledande företag?

Söderberg & Partners växer och söker en positiv och självgående kundtjänstmedarbetare inom gruppförsäkringar till ett av våra kontor i Sundsvall.

Du kommer att arbeta med inriktning mot en av våra större kunder. Arbetet utförs direkt mot kund där du, både via telefon och mail, är behjälplig med information om privata sak- och personförsäkringar, som t.ex. olycksfalls-, villa/hem- och bilförsäkringar. Kundfrågorna är varierade vilket ger stor möjlighet till personlig utveckling. Det kan t.ex. gälla frågor kring kundens specifika försäkringssituation eller offertförfrågningar. Du arbetar självständigt och tar själv kontakt med kunder i de fall du behöver diskutera eller få mer information för att kunna hjälpa kunden på bästa sätt. För att kunna ge bästa möjliga service behöver du vara insatt i de olika produkterna samt ha ett proaktivt helhetstänk när du ser på varje kunds frågeställningar och potentiella behov. I arbetsuppgifterna ingår även löpande försäkringsadministration och fakturering.
  • Erfarenhet av merförsäljning och kundsupport per telefon samt försäkringsadministration, helst inom sakförsäkring.
  • Kommunikativ och relationsskapande
  • Noggrann och strukturerad
  • Har förmåga att arbeta både självständigt och i grupp
Eftersom en stor del av dina arbetsuppgifter innebär kundkontakt behöver du vara tillmötesgående, tycka om att ge service och ha lätt för att uttrycka dig i tal och skrift.

Erfarenhet av merförsäljning, kundservice och administration är meriterande, men lika viktigt är din personlighet, att du är engagerad, vill lära, samt att du verkligen trivs i rollen som kundtjänstmedarbetare.

Söderberg & Partners är en av Sveriges ledande finansiella rådgivare och förmedlare av försäkringar och finansiella produkter. Kontoret i Sundsvall är centralt beläget och har en trevlig atmosfär. Kontoret är till stor del specialiserat på administration och bistår många av Söderberg & Partners rådgivare runt om i landet. På kontoret arbetar för närvarande är vi ca 130 medarbetare.

Vi rekryterar löpande så registrera gärna din ansökan så snart som möjligt. Vi ser fram emot att välkomna vår nya medarbetare!

Placering: Kyrkogatan 22, Sundsvall

Tillträdesdatum: Snarast, efter överenskommelse

Sista ansökningsdag: 2019-11-02

Kontaktperson:
Mattias Pettersson, teamledare, 060-740 24 34

Vi har redan tagit beslut om annonsering samt rekryteringsprocess för denna tjänst och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med försäljare av annonsplatser och rekryteringsfirmor.
Mer info
Kontaktperson Mattias Pettersson
Telefon 060-740 24 34
Område Sundsvall
Yrkesroll Bank, Finans & Försäkring, Försäkring
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 2 nov 2019 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Söderberg & Partners grundades 2004 av nio entreprenöriella analytiker och är idag en av Sveriges ledande finansiella rådgivare och förmedlare av försäkringar och finansiella produkter.

Vi bedriver verksamhet inom bland annat tjänstepensionsrådgivning, försäkringsrådgivning och försäkringsförmedling, samt kapitalrådgivning och kapitalförvaltning. Vi utvecklar och erbjuder även digitala verktyg för bland annat finansiell rådgivning och för löne-, och förmånshantering. Vi har valt, som första företag i svenskt näringsliv, att klimatkompensera våra medarbetare, både i arbetet och på fritiden.

Vi har en stark företagskultur där medarbetarna har höga ambitioner och ett stort engagemang. Organisationen är kreativ och dynamisk med korta beslutsvägar och stort utrymme för egna idéer vilket skapar en inspirerande miljö där du har möjlighet att utvecklas snabbt.

Vi premierar medarbetare som sporras av stort eget ansvar och som har drivkraft att kontinuerligt utvecklas och föra sina arbetsuppgifter framåt. Vi är måna om att hjälpa varandra, men även att ha mod att testa nya vägar.

Vår resa har bara börjat och vi söker ständigt efter begåvade och kompetenta medarbetare med en stark vilja att nå framgång. Vill du vara med och bygga vår framtid?