Ekonomiassistent

Ekonomiassistent

Är du en strukturerad och driven ekonomistudent, som längtar ut i arbetslivet? Vill du få en möjlighet hos ett av finansbranschens ledande bolag och vara med att forma nya rutiner för ekonomihantering? Nu söker vi en ekonomiassistent på deltid - här är din chans!

Vi söker vi dig som studerar ekonomi och vill påbörja din karriärsbana redan under studietiden. Som ekonomiassistent kommer du att tillhöra ett mindre team på sju personer, inklusive dig, där du får chansen att utvecklas i en miljö som präglas av engagemang och hjälpsamhet. Deltidsanställningen är på 50%, det vill säga cirka 20 timmar i veckan, och löper inledningsvis 6 månader, men vid gott samarbete och fortsatt behov finns möjlighet till förlängning och/eller fortsättning i teamet på heltid efter examen.

Vi arbetar med löpande ekonomiadministration där vi har återkommande moment som styrs av vårt flöde. Arbetsuppgifterna består bland annat av bokföring, reskontra och leverantörsfakturering. Då du introduceras i arbetet i samband med en ny affär finns stort utrymme för dig att tillsammans med dina kollegor skapa nya rutiner, förbättra de befintliga och testa nya infallsvinklar.
  • Pågående eftergymnasiala studier inom ekonomi,
  • God system- och datavana, särskilt av Excel.
Vi ser det som starkt meriterande om du har arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare, och därifrån har erfarenhet ifrån olika ärendehanterings- och bokföringssystem, med fördel av Hogia. Notera gärna i din ansökan om så är fallet och vilka system du har erfarenhet av.

Vi söker dig med en stark känsla för struktur och ett noggrant arbetssätt, där du tryggt driver dina arbetsuppgifter framåt. Vidare har du lätt för att samarbeta med andra och en flexibel inställning där du lätt kan omprioritera uppgifter vid skiftande omständigheter.

Vi rekryterar löpande så registrera gärna din ansökan så snart som möjligt - annonsen kan komma att stängas ned innan ansökningstiden gått ut. Vi ser fram emot att välkomna vår nya medarbetare!

Tjänstgöringsgrad: Deltid vid behov

Tillträdesdatum: Snarast, efter överenskommelse

Sista ansökningsdag : 2022-06-06

Kontaktperson: Matilda Andersson, Rekryteringsansvarig, 072-8555456
Mer info
Område Sundsvall
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Deltid
Sista ansökningsdag 6 juni 2022 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Söderberg & Partners grundades 2004 av nio entreprenöriella analytiker och är idag en av Sveriges ledande finansiella rådgivare och förmedlare av försäkringar och finansiella produkter.

Vi bedriver verksamhet inom bland annat tjänstepensionsrådgivning, försäkringsrådgivning och försäkringsförmedling, samt kapitalrådgivning och kapitalförvaltning. Vi utvecklar och erbjuder även digitala verktyg för bland annat finansiell rådgivning och för löne-, och förmånshantering. Vi har valt, som första företag i svenskt näringsliv, att klimatkompensera våra medarbetare, både i arbetet och på fritiden.

Vi har en stark företagskultur där medarbetarna har höga ambitioner och ett stort engagemang. Organisationen är kreativ och dynamisk med korta beslutsvägar och stort utrymme för egna idéer vilket skapar en inspirerande miljö där du har möjlighet att utvecklas snabbt.

Vi premierar medarbetare som sporras av stort eget ansvar och som har drivkraft att kontinuerligt utvecklas och föra sina arbetsuppgifter framåt. Vi är måna om att hjälpa varandra, men även att ha mod att testa nya vägar.

Mångfald och likabehandling är viktigt för oss, både när det gäller våra medarbetare och de som söker jobb hos oss. Vi uppmuntrar olikheter och är övertygade om att medarbetare med olika erfarenheter, kompetenser och referensramar hjälper oss att växa och utvecklas.

Vår resa har bara börjat och vi söker ständigt efter begåvade och kompetenta medarbetare med en stark vilja att nå framgång. Vill du vara med och bygga vår framtid?