Säljare till Sifvert Skruv AB

Säljare till Sifvert Skruv AB

Säljare till Sifvert Skruv AB i NorrlandSäljare till Sifvert Skruv AB i Norrland
Är du en lyhörd och driven säljare med branschkunnande inom industri och har förmåga att skapa och vårda goda relationer med både kunder och medarbetare? Söker du dig till ett stabilt och välrenommerat företag i branschen? Då ser vi fram emot din ansökan!

Din huvuduppgift är att utveckla våra affärer inom tillverkande industri, byggsektorn och industriunderhåll. Du bearbetar och följer upp både nya och befintliga kunder i första hand i Norrland. Du utgår hemifrån varför det är en fördel om du bor i Sundsvall med omnejd. Du rapporterar till försäljningschefen i Sverige.

Du arbetar målinriktat och strukturerat med mycket frihet under eget ansvar. Förväntningarna på dig är att du har en hög närvaro ute på fältet och tar ansvar för hela säljprocessen. Det är viktigt att du har ett högt driv, en vilja att utvecklas och att arbeta mot uppsatta mål. Din kompetens och närvaro skapar mervärden för våra kunder och fångar upp nya affärsmöjligheter. Du kommer till en mindre säljorganisation och kommer att ha stora möjligheter att påverka företagets utveckling.

Vi söker dig som har erfarenhet av B2B försäljning med dokumenterad framgång, gärna från industriförsäljning och branschen infästning. Du är resultatdriven, kreativ och en duktig relationsbyggare. Du skall vara van vid att arbeta med tydliga mål, vara lyhörd och vilja ge bra service. Du måste kunna arbeta självständigt och kunna driva kundprojekt på egen hand och givetvis är du en bra lagspelare.

Krav:
 • Minst gymnasial utbildning. Någon form av säljutbildning räknas som merit.
 • Minst 3-5 års erfarenhet inom försäljning och gärna med erfarenhet från industriförsäljning.
 • God vana av officepaketet med kunskaper i svenska i både tal och skrift.
 • God kommunikations och god presentationsförmåga.
 • Körkort (B)
 • ca. 40 övernattningar/år
Vi erbjuder dig:
 • Ett mycket fritt och självständigt arbete där du kan påverka både din och företagets framtid
 • Alla verktyg du behöver som tjänstebil, dator och telefon
 • Positiva kollegor med lång erfarenhet som kommer att stötta dig i arbetet
 • Intern utbildning på produkter och annat du behöver för att klara dig
 • Branschmässiga villkor för rätt person
Urval sker löpande. Denna rekrytering genomförs av Rubino Rekrytering. Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Mats Larsson på telefon 072-7410028

Välkommen med din ansökan!

Sifvert Skruv AB är grossist och lagerhåller ett brett sortiment av fästelement, bultar, skruvar, muttrar och bygginfästningar. Sifverts styrka ligger i det kompletta breda sortimentet med snabba leveranser direkt från lager. Sifvert har dessutom flera specialiteter såsom rostfria fästelement, distanser, clips och säkerhetsskruv.
Mer info
Område Sundsvall
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 9 feb (18 dagar kvar)
Visa var

Om arbetsgivaren

Rubino Rekrytering erbjuder både företag och organisationer ett lösningsorienterat arbetssätt med partnerskap i fokus sedan 2003. Det viktiga utgångspunkten i vårt partnerskap är att vi har ett gemensamt mål och att rekrytera medarbetare som gör skillnad på sista raden. Oavsett om det är Säljare, Key Account Managers, Säljchefer eller nyckelpersoner i administrativa roller. Vi rekryterar i första hand Stockholm men även i andra delar av Sverige.