Striker (Säljare)

Striker (Säljare)

Red Bull är ett privatägt företag med säte i Österrike som på bara 20 år har utvecklats till ett av världens mest uppskattade varumärken. Energidrycken som säljs under den välkända sloganen .Red Bull ger dig vingar. är marknadens mest populära och 2011 såldes över 4,5 miljarder burkar Red Bull i mer än 160 länder. Företaget har även gjort sig känt som världsledande inom idrottssponsring och eventproduktion.Red Bull söker en Striker (fältsäljare) till Norrland

Tycker du om att använda din sociala förmåga för att skapa och utveckla långsiktiga relationer? Motiveras du av att arbeta mot uppsatta mål? Har du även insikten av vad det faktiskt kräver av dig för att nå dem? Då har du nu möjlighet att bli en del av ett energifullt team och ett varumärke som brinner för att få sina medarbetare att växa. Red Bull vill ge vingar till en stark teamplayer med en passion för försäljning och relationer - vi söker nu en Striker till Norrlandsdistriktet, gärna med utgångspunkt från Sundsvall eller Östersund.

Som Striker hos oss är ditt uppdrag att ständigt utveckla dina kundrelationer och affärer. Det innebär att du;
  • Har försäljningsansvar för en kundbas inom ditt givna geografiska område
  • Säkerställer maximal tillgänglighet och synlighet av våra produkter i samtliga butiker
  • Ser till att vårt varumärke alltid är representerat med högsta kvalitet
  • Ger förstklassig service genom ditt personliga, proffsiga och nyfikna bemötande
  • Ansvarar över din egen budget- och resultatuppföljning
  • Arbetar tight och lösningsorienterat tillsammans med dina teamkollegor och andra roller inom bolaget
Vårt försäljningsteam ute på fältet är en strategiskt viktig del inom Red Bull. Vi ställer höga krav på våra Strikers och ser att du som attraheras av den här rollen har ett driv, engagemang och stor lojalitet för dina kunder, men även för ditt varumärke och bolag. Vi värdesätter ett öppet och ödmjukt klimat där man både utmanar och inspirerar varandra. Självklart ger vi dig rätt förutsättningar och verktyg för att lära, utmanas och växa i din roll. Du kommer i denna roll att utgå hemifrån och arbeta inom ditt distrikt med orter så som Sundsvall, Örnsköldsvik, Härnösand, Östersund, Åre mm. Därmed ser vi gärna att du är bosatt inom din region.

Kvalifikationer

Du har giltigt B-körkort

Du har minst 3 års erfarenhet av försäljning på fältet, helst inom dagligvaruhandeln och servicehandeln. Erfarenhet av att ha arbetat i butik är meriterande

Du är strukturerad och arbetar proaktivt - du har insikt i hur du ska agera för att få ut bästa möjliga effekt av din arbetsdag

Du har integritet och är trygg i dig själv, och du får energi av att utveckla och förbättra dig själv

Du har kommersiell förståelse och kan hantera matematiska utmaningar

Du gillar att tävla, men framför allt älskar du att vinna!

Ansvarsområden

#PERFECT STORE

Som Striker är en av dina uppgifter att arbeta tillsammans med dina kunder med fokus på Perfect Store: Tillgänglighet, Distribution, Rätt pris, Synlighet, Placering med Attraktiv kommunikation. Genom att äga ditt distrikt och känna dina kunder presenterar du insikter och förslag som förbättrar deras förutsättningar att öka sin försäljning, vilken säkrar Red Bulls framgång. Det kräver att du är organiserad, pålitlig, resultatfokuserad och har en "can do"-attityd.

#KUNDORIENTERAD

Red Bull är ett starkt varumärke som ställer höga krav på kvalitet och professionalism. Därför är det en självklarhet för oss att ditt hjärta brinner för att tillsammans med kunden utveckla vår gemensamma affär. Du ska regelbundet besöka dina kunder och säkerställa att vårt varumärke ser ut som marknadsledare i butik. Du ska bygga effektiva och givande relationer med beslutsfattare samt skapa lojalitet och långsiktighet genom att vara påläst om din marknad och dina kunder.

#ENTREPRENÖRIELL

I rollen som Striker ska du ha en entreprenöriell läggning. Du jobbar både systematiskt och kreativt och du söker alternativa vägar genom din nyfikenhet och proaktivitet. Du vågar ta egna initiativ och utmanar både dig själv, dina kollegor och när det behövs även dina kunder. För att lyckas i rollen ska du ha förmågan att leda dig själv och förstå att det är du som ansvarar för resultaten och den långsiktiga affärsutvecklingen inom ditt geografiska ansvarsområde.

#PERSONLIG UTVECKLING

Red Bull vill ta fram det bästa hos dig, vi vill se dig växa och ge dig vingar. Det är du som bestämmer hur långt du vill nå och vilken insats du är beredd att lägga in för att nå dit. Vi kommer att ge dig förutsättningarna och stödet i din personliga och yrkesmässiga utveckling och ge dig verktygen att bli exceptionell inom det du gör.

Språk

Flytande i både svenska och engelska

Urvalet kommer att ske löpande så vänta inte med din ansökan då vi ser att tillsätta rollen så snart som möjligt.
Mer info
Område Sundsvall
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning
Typ av anställning Tillsvidareanställd
Hemsida https://jobs.redbull.com/se-en
Sista ansökningsdag 4 juli 2021 (22 dagar kvar)