Innesäljare till Sundsvall

Innesäljare till Sundsvall

Är du kundorienterad och trivs med ett brett arbetsfält, då har du träffat helt rätt! Ramirents kundcenter i Sundsvall söker Innesäljare!

Arbetsuppgifter
Som Innesäljare skapar, underhåller och utvecklar du goda och långsiktiga relationer. I arbetsuppgifterna ingår att:
  • hyra ut maskiner och material till våra kunder
  • vara kundens kontaktperson och rådgivare vid beställningar per telefon och över disk på kundmottagningen
  • delta aktivt i försäljningsarbetet
  • registrera uppgifter i vårt verksamhetssystem
  • ta emot kundreturer av maskiner och material
  • se till att maskinparken är i god kondition
  • köpa in försäljningsmaterial m.m.
Bakgrund
Du ska ha gymnasieutbildning, en teknisk grundkompetens samt trivas i och drivas av goda relationer och affärer med våra kunder. Erfarenhet från maskinuthyrningsbranschen eller närliggande branscher är meriterande; B-körkort och datorvana är ett krav. Du uttrycker dig väl i tal och skrift på både svenska och engelska.

Personliga egenskaper
Du är en lyhörd person som kan identifiera kundens behov för att ge förslag på den optimala hyreslösningen. Du är utåtriktad, håller en hög servicenivå och sätter alltid kunden främst. Eftersom säkerhet är A och O på Ramirent är det viktigt att du är ansvarstagande och utför dina uppgifter noggrant och strukturerat. För att lyckas och trivas i rollen måste du kunna arbeta självständigt och ta egna initiativ, samtidigt som prestigelöshet är en viktig egenskap; på Ramirent arbetar vi tätt tillsammans och hjälps åt där det behövs.

Vad kan Ramirent erbjuda dig?
På Ramirent är våra värderingar "Smooth Service with a Smile". Detta gör Ramirent till en arbetsplats präglad av entusiasm, en trevlig stämning och god laganda. Ramirent är också ett starkt utvecklingsorienterat företag som värderar sina medarbetare högt. Därmed månar vi också om våra medarbetares kompetensutveckling. När du arbetar hos oss utvecklas du med företaget; dina insatser och initiativ uppmärksammas tillsammans med dina ambitioner att utvecklas inom verksamheten.

Villkor
Start: Snarast eller enligt överenskommelse.
Ort: Sundsvall.
Arbetstider: Dagtid 07.00-16.00
Omfattning: Heltid.

Ansökan
Vill du vara en del av vårt team? Vi ser emot att läsa din ansökan! Skicka den gärna så snart som möjligt; ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Sista ansökningsdag är 2020-05-30.

Har du frågor eller funderingar kring tjänsten? Tveka då inte att höra av dig till Maichel Thileros, Kundcenterchef i Sundsvall, telefon 060 - 16 17 56.

RAMIRENT är ett ledande serviceföretag inom byggbranschen och övriga industrier. Vårt mål är att hjälpa våra kunder att öka så väl säkerheten som effektiviteten ute på arbetsplatserna. Det gör vi genom att leverera de bästa maskin- och säkerhetslösningarna med en oslagbar service och kunskap. Våra kundcenter finns över hela landet, från Kiruna i norr till Trelleborg i Söder. Ramirent har verksamhet i nio länder och är ett av Europas ledande företag, inom maskinuthyrningsbranschen. Ramirent tillhör sedan 2019 Loxamgruppen, vilket är världens tredje största maskinuthyrningsbolag.

Gear Up. Ramirent - Din lokala maskinuthyrare.
Mer info
Område Sundsvall
Yrkesroll Försäljning, Innesäljare
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 30 maj 2021 (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

RAMIRENT är ett ledande serviceföretag inom byggbranschen och övriga industrier. Vårt mål är att hjälpa våra kunder att öka så väl säkerheten som effektiviteten ute på arbetsplatserna. Det gör vi genom att leverera de bästa maskin- och säkerhetslösningarna med en oslagbar service och kunskap. Våra kundcenter finns över hela landet, från Kiruna i norr till Trelleborg i söder. Ramirent har verksamhet i nio länder och är ett av Europas ledande företag, inom maskinuthyrningsbranschen. Ramirent tillhör sedan 2019 Loxamgruppen, vilket är världens tredje största maskinuthyrningsbolag. Gear Up. Ramirent - Din lokala maskinuthyrare.