Arbetsledare förorenad mark och vatten

Arbetsledare förorenad mark och vatten

Arbetsledare - förorenad mark och vatten
Vill du vara del av en dynamisk, innovativ och proaktiv verksamhet? Brinner du för att göra skillnad inom miljö och cirkulär ekonomi. Då har vi ett spännande jobb som arbetsledare. Du kommer att tillhöra region Nord, du utgår från hemmet och kan med fördel bo efter Norrlandskusten mellan Gävle och Örnsköldsvik.

Som ett av Nordens största miljöföretag ser vi det som vårt åtagande att aktivt bidra till samhällets övergång till den cirkulära ekonomin. Vi har lång erfarenhet av att behandla förorenad mark och vatten samt hantera avfall på ett kostnadseffektivt och miljövänligt sätt.

Om jobbet
Som arbetsledare hos RGS Nordic har du ett omväxlande och utvecklande arbete där du i första hand är ute på pågående entreprenader. Där är du ansvarig för att leda och planera arbetet i projektet, du styr arbetet i fält och ser till att aktivitetsplanen hålls och att budget följs. Du är RGS Nordics ansikte utåt och har många kontaktytor, både internt och externt.

Du ansvarar för arbetsmiljön i projektet (BAS-U) och ansvarar för att egen kontrollplan efterföljs.

Provtagning av mark och vatten kommer även att vara aktuellt.

Arbetstiden är 40 timmar måndag - torsdag och ledig fredagar. Vanligt förekommande att arbetet utförs där projekten blir belagda vilket gör att placeringsort varierar.

Dina personliga färdigheter
Du behöver ha en markanläggnings kunnande och intresse. Vi ser gärna att du har någon form av bygg och anläggnings utbildning. Det är även viktigt att du är serviceinriktad och har förmågan att arbeta både självständigt som inom grupp. Har du kunskaper inom mark och anläggning, förorenad mark, ekonomiskt ansvar för uppdragen så är det extra meriterande.

Du är en driven person som varken är rädd för att ta i om det behövs eller räds att jobba utomhus. Du blir många gånger vårt ansikte utåt både mot kund och mot våra samarbetspartners, vilket kräver att du är en social och positiv person som gillar att knyta kontakter med nya människor.

För att trivas i rollen som arbetsledare behöver du gilla varierande arbetsuppgifter och kundkontakt. Du är en social problemlösare och är ordningsam, noggrann och ansvarstagande. Du är inte rädd att hugga i när det behövs och har möjlighet att vara borta hemifrån i perioden.

B-körkort är ett krav, eftersom resor ingår i tjänsten. Du behärskar svenska i både tal och skrift.

Vårt erbjudande är starkt
Vi kan utlova ett arbete med omväxlande och intressanta arbetsuppgifter med stor påverkansmöjlighet med korta och snabba beslutsvägar. Du blir en del av en miljö med entreprenörsanda där det alltid finns utrymme för bra idéer. Du kommer att omges av ett fantastiskt team av kompetenta kollegor och medarbetare, där humor och integration är en viktig del av vardagen. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och du utgår ifrån antingen något av våra kontor eller hemifrån och du kommer ha tillgång till en företagsbil. Lön enligt kvalifikationer, goda anställningsvillkor och förmåner. Läs gärna mer om RGS Nordic på www.rgsnordic.com

Om rekryteringsprocessen
Du skickar din ansökan med CV och personligt brev genom länken ansök. Vi önskar tillsätta tjänsten snarast och arbetar med löpande intervjuer. Dock kommer vi ha uppehåll vecka 29-31 då vi är på terminen.

Frågor om tjänsten besvaras av Anders Lindström, projektchef region Nord, på telefon 070-332 52 56 eller per epost alin@rgsnordic.com
Mer info
Kontaktperson Anders Lindström
Telefon 0703325256
Område Sundsvall
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Projektledare, Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://rgsnordic.varbi.com/se/what:job/jobID:528497/iframeEmbedded:0/where:4
Sista ansökningsdag 5 sept 2022 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

RGS Nordic är ett nordiskt miljöföretag och är marknadsledande inom behandling av förorenad mark- och vatten samt återvinning av industriavfall med verksamhet i Danmark, Sverige, Norge och Finland. Vi har lång erfarenhet av att hantera föroreningar och avfall på ett kostnadseffektivt och miljövänligt sätt. Vi driver strategiskt belägna anläggningar i Sverige som erbjuder anpassad och högkvalitativ behandling av massor. Anläggningarna tar emot och behandlar förorenad jord och avfall, vilket omfattar all verksamhet från återvinning till deponering, samt olika logistiklösningar. Vi erbjuder också moderna och högeffektiva åtgärder på plats, allt för att i gott samarbete finna optimala lösningar på våra kunders saneringsbehov, varhelst de uppstår. Vi är marknadsledande i Sverige inom In-Situ på ett flertal teknikområden. Dessutom tar vi hand om all provtagning, dokumentation och kontroll, allt för att uppnå bästa möjliga resultat för våra kunder och skapa bättre förutsättningar för utveckling och tillväxt.

Vårt helhetserbjudande, vår höga återvinningsgrad, fortlöpande kompetensutveckling av engagerade medarbetare och vårt utvecklingsarbete i framkant är alltihop delar i ett unikt, marknadsledande erbjudande.