Ekonomiansvarig

Ekonomiansvarig

Verksamheten

RK-verktyg är ett framgångsrikt företag som sedan 1970-talet varit verksam inom verktygsbranschen och försett såväl företag som privatpersoner med kvalitetsverktyg och andra förnödenheter. Vi är i dag 5 personer som är verksamma i företaget och när nu vår ekonomiansvarige slutar behöver vi omgående en ersättare.

Vi söker en engagerad ekonomiansvarig som vill vara en nyckelperson på R-K Verktyg. Trivs du på ett litet företag där du har varierande arbetsuppgifter och kan rycka in på nya uppgifter?

Är du trygg i dina ekonomikunskaper samtidigt som du har stort intresse för kundservice? Då kan det vara dig vi söker!

Om rollen

I rollen som ekonomiansvarig kommer du att arbeta med kund- och leverantörsreskontra, göra kundupplägg med kontroll av betalningsförmåga och bevakning via Svea. Du kommer även att hantera (redovisa)kassa/kontant/Swish och kortbetalningar. I rollen ingår även delansvar för förändringar i rabattavtal till kunder samt prisuppdateringar i Excel miljöfrån våra många leverantörer. Dina arbetsuppgifter innefattar även löner i enkel form. Utöver dina ekonomiska kunskaper vill vi att du är positiv och serviceinriktad då ansvar för telefonväxel med personligt bemötande mot kunder kan ingå i arbetsuppgifterna.
Din profil

Vi söker dig som om möjligt har kunskaper affärsprogrammet Garp och Excel då stor del av arbetet utförs i dessa program.

Som person är du analytisk och proaktiv, ser helheter och är samtidigt noggrann med detaljer.

Du behöver vara självgående och vi uppskattar egna initiativ och att du ser möjligheterna att förbättra. Du har även en god samarbetsförmåga.

Vårt erbjudande till dig

Självständigt arbete undereget ansvar för ekonomi och redovisning samt tillhörande funktioner. Du kommer att arbeta i en teamorienterad organisation med delaktighet och ansvar som företagets ledord.

Arbetet är en heltidstjänst

Känner du dig som rätt person för detta jobb. Skicka din ansökan med referenser samt löneanspråk till Rolf Östling.

E-mail rolf.ostling@telia.com

Önskas ytterligareinformation kontakta Rolf Östling Tel: 070-6621870
Mer info
Område Sundsvall
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://r-kverktyg.se/
Sista ansökningsdag 19 jan 2023 (49 dagar kvar)