Student sökes som kommunikatör/marknadsförare!

Student sökes som kommunikatör/marknadsförare!

Vi söker dig som är student och vill få värdefulla meriter inför din karriär inom kommunikation och marknadsföring. Denna tjänst är perfekt för dig som vill ha ett flexibelt schema och tjäna lite extra slantar under studietiden. Beskriver du dig dessutom som en positiv person som är nytänkande och engagerad i ditt arbete? Då är du rätt för denna tjänst, välkommen in med din ansökan då urval sker löpande!

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för kunds räkning inom transportbranschen en student som kommunikatör/marknadsförare. Du kommer att vara anställd av Professionals Nord och arbeta extra på arbetsplatsen. Det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nords önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se

Professionals Nord har stark lokal kännedom och tillsammans med oss blir du en viktig representant som bidrar till ett starkare Norrland!

I detta arbete har du frihet under ansvar och med rätt inställning finns det goda möjligheter för dig, inledningsvis arbetar du cirka tio timmar i veckan. Din arbetsplats är i Sundsvall och det finns dessutom möjlighet till att arbeta på distans.

Arbetsuppgifter

Som kommunikatör/marknadsförare är du en ambassadör för företaget där du ska arbeta med varumärket internt- och externt. Du kommer att genomföra olika marknadsföringsaktiviteter, ha en samordnande funktion och vara aktiv på sociala medier. I detta företag är beslutsvägarna korta och du har därför stora möjligheter till att förverkliga dina idéer för att lyckas i rollen.

Vi söker dig som

Vi söker dig som är student på högskolenivå, gärna inom kommunikation eller marknadsföring och har minst ett år kvar av dina studier. Vidare har du goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tar som skrift då arbetsuppgifterna kräver detta.

Din personlighet blir viktig i denna tjänst. Du är en driven person som ser vad som behöver göras och kommer med nya idéer för att skapa varumärkesstrategier. Vidare är du en positiv person och ser möjligheter i utmaningar och vill framåt.

START: Omgående
OMFATTNING: Timanställning student
STAD: Sundsvall
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Jennifer Flyckt

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se
Mer info
Område Sundsvall
Yrkesroll Marknadsföring
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Professionals Nord Rekrytering AB
Sista ansökningsdag 2 dec (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Vi satsar på att skapa och bibehålla arbetstillfällen i Norrland genom personaluthyrning och rekrytering. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - För ett starkare Norrland! Läs mer om oss på www.professionalsnord.se.