Studenter som inte är rädda för att hugga i sökes!

Studenter som inte är rädda för att hugga i sökes!

Är du student och önskar få arbeta med kroppen vid sidan av skolbänken? Har du dessutom det lite lugnare schema under oktober/november och vill passa på att dryga ut kassan så mycket som möjligt? Vi söker dig som gillar att ha ett aktivt arbete som kombineras med kundbemötande. Låter det lockande? Läs vidare.

Information om tjänsten

Första snön närmar sig och det innebär högsäsong för däckbyte! Vi söker därför däckmontörer från första oktober och två månader framåt, med chans till extraarbete under terminerna. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos vår kund.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se.

Arbetsuppgifter

Som däckmontör arbetar du i huvudsak med att skifta och montera däck på fordon. Arbetet innefattar mycket kundkontakt där din uppgift är att leverera bästa möjliga service till företagets kunder. Du tillhör en grupp med däckskiftare och ni arbetar nära varandra.

Vanligt förekommande arbetsuppgifter:
  • Däckbyte
  • Kundkontakt
  • Hantera däck på däckhotellet i form av att plocka fram och förvara
Om du har tidigare vana av arbetet kan även arbetsuppgifter som hjulinställning och balansering förekomma.

Vi söker dig som

Kan arbeta så mycket som möjligt under oktober och november. Vi tror att du trivs med ett praktiskt arbete. Har du erfarenhet av att montera däck är det fördelaktigt men inget krav. B-körkort är ett krav.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen som däckmontör. Vi tror att du är en positiv person som tycker om att arbeta i högt tempo. Vidare tror vi att du är driven och trivs med att arbeta såväl självständigt som i team. Vi tror även att du är flexibel och tycker om att sprida glädje till kollegor och kunder.

START: Första oktober
OMFATTNING: Varierande, timanställning student
STAD: Sundsvall
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Anna Eriksson

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se
Mer info
Område Sundsvall
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Professionals Nord Rekrytering AB
Sista ansökningsdag 28 sept (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Vi satsar på att skapa och bibehålla arbetstillfällen i Norrland genom personaluthyrning och rekrytering. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - För ett starkare Norrland! Läs mer om oss på www.professionalsnord.se.