Konsultchef till Professionals Nords Sundsvallskontor

Konsultchef till Professionals Nords Sundsvallskontor

Vi söker dig som vill stärka Sundsvall & Norrland genom att hjälpa människor till något av det viktigaste vi har - ett arbete. Hos oss blir du en del av ett familjärt team som präglas av gemenskap, effektivitet, mod och glädje. Se gärna över vårt Instagramkonto om du vill veta hur vardagen kan se ut med oss! #professionalsnord

Information om tjänsten

Vår konsultchef Ida Strömgren kommer från juni månad vara föräldraledig. Under den perioden söker vi en vikarie som kommer vara med på Professionals Nords framgångssaga. Vikariatet sträcker sig från 1 maj fram till 31 augusti 2020. Vi växer så det knakar så möjligheten för långsiktigare upplägg finns.

Ida har arbetat hos oss från uppstart och kommer från branschen sedan tidigare, hon har en gedigen kunskap och etablerade kund-/konsultrelationer som du kommer att få vara med och utveckla vidare. Med varm hand kommer Ida att lämna över till dig och tillsammans med Regionchef/Vice VD kommer vi se till att du får den bästa introduktionen och förutsättningarna i arbetet.

Arbetsuppgifter

Som konsultchef hos oss på Professionals Nord arbetar du i nära samarbeten med dina kunder, konsulter, assistenter och kundansvariga. Du är ytterst ansvarig i dina rekryteringsprocesser, främst inom tjänstemannasektorn på hel- och deltid samt vid direktrekryteringar.

Specifika arbetsuppgifter
 • Kravprofil
 • Annonsskrivning
 • Urval
 • Kompetensbaserade djupintervjuer
 • Referenstagning
 • Kandidatpresentationer
 • Avtalsskrivning
Vidare har du personalansvar över dina anställda konsulter där du hanterar konsultvård, arbetsmiljö, tidrapportering, löner, övrig administration och mycket mer. Du träffar både dina kunder och konsulter under anställningstiden och säkerställer ett uppskattat och långsiktigt samarbete med Norrland i fokus.

Vi söker dig som
 • Är utbildad personalvetare
 • Har B körkort
 • Pratar och skriver svenska flytande då våra kunder kräver det
För att bli långsiktig i rollen tillsammans med oss är det viktigt att du är beredd att visa engagemang och hjärta från dag ett. Under tiden vi alla arbetar hårt planerar vi även att ha roligt tillsammans och göra det vi älskar - ge människor arbeten!
 • Energispridare
 • Målinriktad
 • Effektiv
 • Teamplayer
Vi värdesätter en balanserad fördelning mellan arbete och fritid och har som målbild att du ska arbeta effektivt när du väl är på plats för att kunna gå hem när dagen är slut och verkligen vara ledig. Vi älskar friskvårdsaktiviteter och det är ett löpande inslag i vår vardag. I år har vi ska vi bland annat sprungit/gått blodomloppet tillsammans.

Start: 1 maj eller enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Lön: Fast lön + bonus
Kontaktperson: Linnea Lindberg, Vice VD

Urval sker löpande så var snabb in med din ansökan. Sök tjänsten genom att trycka på "sök jobbet". Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se.
Mer info
Område Sundsvall
Yrkesroll HR & Personal, Rekrytering
Typ av anställning Heltid, Vikariat
Rekrytering hanteras av Professionals Nord Rekrytering AB
Sista ansökningsdag 8 apr (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Som du säkert redan vet går det otroligt bra för oss på Professionals Nord, vi har vuxit varje kvartal fyra år i rad med i genomsnitt 30 procent och vi skapar dagligen arbetstillfällen för människor här i Norrland. Vi går nu in i nästa fas och vill fortsätta hjälpa Norrland med kvalitativa rekryteringsprocesser och vårt hemvändarkoncept. Läs mer om oss på www.professionalsnord.se. - För ett starkare Norrland!