Konsultchef till Professionals Nords Sundsvalls/Östersundskontor

Konsultchef till Professionals Nords Sundsvalls/Östersundskontor

Vi söker dig som vill stärka Sundsvall & Östersund genom att hjälpa människor till något av det viktigaste vi har - jobb. Hos oss blir du en del av ett familjärt team som präglas av gemenskap, effektivitet, mod och glädje. Se gärna över vårt Instagramkonto om du vill veta hur vardagen kan se ut med oss! #professionalsnord

Information om tjänsten

Som konsultchef hos oss på Professionals Nord arbetar du i nära samarbeten med dina kunder, konsulter, assistenter och kundansvariga. Du är ytterst ansvarig i dina rekryteringsprocesser.

Specifika arbetsuppgifter
 • Kravprofil
 • Annonsskrivning
 • Urval
 • Intervju
 • Referenstagning
 • Kandidatpresentationer
 • Avtalsskrivning
Vidare har du personalansvar över dina anställda konsulter där du hanterar konsultvård, arbetsmiljö, tidrapportering, löner, övrig administration och mycket mer. Du träffar både dina kunder och konsulter under anställningstiden och säkerställer ett uppskattat och långsiktigt samarbete med Norrland i fokus. Du kommer till stor del arbeta mot Jämtlands hjärta Östersund och resor ingår i tjänsten där du förväntas vara ca 2 dagar/varannan vecka eller efter behov.

Arbetsuppgifter

Vår konsultchef Christoffer Sanchez Lindgren kommer från Maj månad arbeta med att vara Föräldraledig. Under den perioden söker vi en vikarie för hans tjänst där du kommer att arbeta med en av Professionals Nords största kunder. Vikariatet sträcker sig från 1 Maj fram till 31 oktober. Vi växer så det knakar så möjligheten för långsiktigare upplägg finns verkligen. Christoffer kommer i samråd med vår Regionchef/vVD Linnéa Lindberg ansvara för att du får en gedigen introduktion i arbetet och därmed ges du de bästa förutsättningarna för att snabbt komma in i rollen som Konsultchef.

Så här beskriver vår konsultchef Christoffer sin vardag:
" Tiden går fort när man har roligt! Min arbetsdag är variationsrik och med stöd av kontorets affärs- och kundansvariga har jag alltid ett kvalitativt försprång där jag kan fokusera på kvalificerade HR-uppgifter som gör att jag kan leverera i de processer jag tar mig an. Här värdesätter vi våra värdeord och jag upplever att vi alla gör vårt bästa för att efterleva dessa! Vi har stark gemenskap med fokus på effektivitet och vi backar upp varandra, vilket ger oss mod att hela tiden utvecklas."

Vi söker dig som
 • Är i slutet av dina studier och vill arbeta heltid under perioden
 • Har B körkort
 • Pratar och skriver svenska flytande då våra kunder kräver det
För att bli långsiktig i rollen tillsammans med oss är det viktigt att du är beredd att visa engagemang och vinnarskalle från dag ett. Under tiden vi alla arbetar hårt planerar vi även att ha roligt tillsammans och göra det vi älskar - ge människor arbeten!
 • Målinriktad
 • Affärsdriven
 • Effektiv
 • Teamplayer
Vi värdesätter en balanserad fördelning mellan arbete och fritid och har som målbild att du ska arbeta effektivt när du väl är på plats för att kunna gå hem när dagen är slut och verkligen vara ledig. Vi älskar friskvårdsaktiviteter och det är ett löpande inslag i vår vardag. I år ska vi bland annat springa/gå blodomloppet tillsammans.

Start: 1 maj, eller enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Lön: Fast lön + bonus
Kontaktperson: Linnea Lindberg, Vice VD

Urval sker löpande så var snabb in med din ansökan. Sök tjänsten genom att trycka på "sök jobbet". Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se.

Information om kundföretaget

Som du säkert redan vet går det otroligt bra för oss på Professionals Nord, vi har vuxit varje kvartal fyra år i rad med i genomsnitt 30 procent och vi skapar dagligen arbetstillfällen för människor här i Norrland. Vi går nu in i nästa fas och vill fortsätta hjälpa Norrland med kvalitativa rekryteringsprocesser och vårt hemvändarkoncept. Läs mer om oss på www.professionalsnord.se. - För ett starkare Norrland!
Mer info
Område Sundsvall
Yrkesroll Organisation & ledning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Professionals Nord Rekrytering AB
Sista ansökningsdag 30 apr (40 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Vi satsar på att skapa och bibehålla arbetstillfällen i Norrland genom personaluthyrning och rekrytering. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - För ett starkare Norrland! Läs mer om oss på www.professionalsnord.se.